Comuna Margina, premiată la Atena, pentru succesul dovedit în turism

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Spuneam în numărul trecut că proiectul „Mic dejun la Margina” se află alături de alte patru inițiative în finala europeană a concursului „Destinația 2021 pentru Turismul Cultural Sustenabil”. Iată că, acum, în urma deliberărilor care au avut loc la Atena, joi, 21 octombrie 2021, proiectul „Mic dejun la Margina”, organizat de Asociația pentru Pomovarea și Dezvoltarea Turismului (APDT) în județul Timiș, în colaborare cu Centrul Turistic Margina, a urcat pe podiumul pro-iectelor câștigătoare în concursul lansat de ECTN (European Cultural Tourism Network), obținând locul trei.

„Aș dori foarte mult să menționez faptul că acest proiect mic, derulat într-o comună din județul Timiș, România, este unul extraordinar și a concurat cu proiecte mari, de anvergură ale altor țări europene. Am fost impresionați de munca echipei din Margina și îi felicităm pentru această realizare”,

a declarat Piet Jaspaert, vicepreședinte al federației Europa Nostra și președinte al juriului, care a înmânat premiul alături de Manos Vougioukas, secretar general al ECTN.

Nicolae SILADE

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.