Comuna Belinț va avea un centru medical de permanență

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O veste minunată pentru cetățenii Comunei Belinț, care vor avea un centru medical de permanență deschis la orice oră din zi și din noapte.

După cum a anunțat Laurențiu Tîrziu, primarul Comunei Belinț, pacienții beneficiază și de gratuitate.

„Locuitorii Comunei Belinț și nu numai vor beneficia de un centru medical de permanență, care va fi la dispozitia cetățenilor in fiecare zi și noapte, indiferent de ziua săptămânii.

În urma discuțiilor purtate cu mai mulți responsabili din sănătate, ne-am declarat intenția ca la Belinț să fie înființat acest centru, în care persoanele cu probleme de sănătate, altele decât urgențele, să primească ajutor medical. Centrul va fi dat în folosință cel mai probabil începând de luna viitoare.

Administrația locală pune la dispoziție sediul și se arată disponibilă să ajute cu orice este necesar. Locația unde va funcționa acest centru medical este situată lângă Primăria Belinț, la fosta clădire a Centrului Infoturistic, și va deservi locuitorii din zonă, având arondate comunele Balinț, Bethausen, Bara, Ohaba Lungă, Ghizela și Secaș.

Suntem siguri că deschiderea acestui Centru de Permanență este benefică si va fi un ajutor pentru locuitorii comunei și nu numai. Mulțumim tuturor celor implicați pentru îndeplinirea acestui proiect foarte important pentru această zonă cu potențial mare”,

a precizat primarul Comunei Belinț. (D. G.)

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.