Competiţia Team Up & RUN! 2016 a fost câştigată de lugojeni

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

La competiția TeamUp & Run 2016, desfășurată sâmbătă, 19 noiembrie 2016, în parcarea de la Iulius Mall și Sala de fitness World Class, Lugojul a fost reprezentat de echipa Lugojul Aleargă, formată din 3 persoane: Cosmin Belu, care a participat la primul tronson A, Adrian Ristea, tronsonul B, care s-a desfăşurat în sala World Class, şi Szilagy Alex, care a participat la tronsonul C, alergare la înălţime.

”Am participat la proba de ștafetă masculin, în calificări ne-am clasat pe poziţia 1, cu timpul de 20:43, în calificările pentru finală şi în finală am ieşit pe locul 1 datorită lui Adi Ristea, care a recuperat secunde preţioase de pe tronsonul A, oferind avans de 7 secunde pentru tronsonul C, unde Szilagy Alex a depus tot efortul de a câştiga această competiţie”.

La prima ediţie, Alex a câştigat la 7 secunde avans de locul 2, cu timpul de 21:29, după linia de finish având nevoie de 15 minute să îşi revină. În drum spre competiţia Team up & Run, Szilagy Alexandru, căpitanul campionilor lugojeni, a pregătit strategia şi motivarea colegilor, pregătire care s-a dovedit a fi foarte bună, amatorii de ieri devenind campionii de azi.

Echipa Lugojul Aleargă a câştigat o competiţie naţională la prima ediţie care s-a desfăşurat la Timişoara, demonstrând că prin ambiţie, motivare, antrenamente şi încredere de sine se pot îndeplini vise măreţe.

”Cu această ocazie, chemăm alături de noi şi antrenăm orice persoană care doreşte să facă mişcare prin alergare pentru un corp sănătos”, ne-a declarat Szilagy Alexandru, căpitanul campionilor lugojeni.

alergotura-2a

alergotura-1a

AL PRESS

Despre admin 6439 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.