Clubul LIONS din Lugoj, din nou în sprijinul ajutorării semenilor

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

LIONS Club („Liberty, Intelligence, Our Nations Safety”) Ana Lugojana, ca în fiecare an, sare în sprijinul unui năpăstuit al soartei, dorind să smulgă din ghearele morţii un „pui de om” şi să aducă din nou primăvara în sufletul familiei Bortoş.

În acest scop, la data de 31.03. 2017, începând cu ora 18, la Restaurantul Royal, va avea loc Balul Primăverii (bal cu caracter caritabil, evident). „Puiul de om”, în vârstă de numai 8 ani, se numeşte Ana Maria Bortoş şi are grave probleme de sănătate.

Preţul unei invitaţii este de 120 de lei (ce ţi-e aia 120 de lei când în joc este viaţa unei mlădiţe de om?). Pe lângă un meniu  bogat şi variat, participanţii vor beneficia şi de muzica pentru toate vârstele şi gusturile „servită” de formaţia CU ASAR, din Buziaş.

Informaţii şi înscrieri se fac la telefoanele: 0765 356 481 (Simona Milena Marinescu), sau 0724 899 025 (Ilona Nicoară).
De asemenea se pot face donaţii pe numele Iakab Virginia, RO11RNCB0252086608980001, BCR Lugoj.
Sunt convins că şi de această dată lugojenii vor fi la înălţimea aşteptărilor şi vor face un gest creştinesc, înainte de Sărbătoarea Învierii Domnului, aşa cum au făcut-o întotdeauna. Prin eforturi comune, putem salva viaţa micuţei Ana Maria Bortoş! Nu uitaţi că dăruind veţi dobândi!
Mircea ANGHEL
Despre admin 6587 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.