Clubul Lions „Ana Lugojana” a participat la Convenția Națională Lions Timișoara

Share Button

O delegație a Clubului Lions „Ana Lugojana” din Lugoj a participat, în zilele de 2 și 3 iunie, la Convenția Națională Lions, care s-a desfășurat la Timișoara. Guvernatorul Districtului 124 România în anul lionistic 2016-2017, Daniela Holzheimer, a predat mandatul noul guvernator, Ion Antonio Tache.

La Convenție au participat atât reprezentanți ai cluburilor din România, precum și guvernatori Lions din opt țări. Clubul Lions „Ana Lugojana” a fost reprezentat de o delegație formată din Ilona Nicoară, Simona Milena Marinescu, Zina Gheorghe și Liliana Corbescu.

„La această convenție națională s-a pus accentul pe continuarea tradiției și a scopului lionismu-lui, anume acela de a ajuta oamenii cu care viața a fost mai nedreaptă. Lionismul se bazează pe voluntariat, iar sloganul WE SERVE a fost respectat de membrele clubului nostru încă de la înființare și, prin acțiunile noastre, am încercat să aducem un strop de lumină în viața oamenilor necăjiți”, au transmis reprezentantele Clubul Lions „Ana Lugojana” Lugoj.

Mircea ANGHEL

672

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.