Clubul Lions Ana Lugojana a adunat 12.000 de lei pentru un nou act caritabil

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Motto:
“Fiecare act caritabil este o treaptă către cer.”
Henry Ward Beecher

La data de 31 martie 2017, Clubul Lions Ana Lugojana s-a mai apropiat de cer cu încă o treaptă, cea de a VI-a, fiind cea de a VI-a ediţie a unui bal caritabil, organizat de clubul mai sus-amintit.

Gazda evenimentului, de data aceasta, a fost Restaurantul Royal din Lugoj, unde “leoaicele” s-au luptat pentru o cauză nobilă, ajutorarea unei fetițe de opt ani, Ana Maria Bortoș, care are probleme grave de sănătate.

Atmosfera balului a fost una relaxantă, destinsă, fiind creată de trupa Cu ASAR, din Buziaş, căreia i s-au alăturat dansatorii Ansamblului “Perla Banatului”, care au interpretat o suită de dansuri populare din zona de pustă a Banatului, suită “asezonată” cu o recitare a unei poezii în grai, susţinută de Daiana Dumitrescu. Elevii Școlii de Arte lugojene, Beatrice Dan, Ana Maria Frank, Angelo Iancu Mihai, au încântat pe cei prezenţi cu momente muzicale inubliabile. Nici elevii profesorului Alexandru Iagăru, de la Dance Mania.ro, Fernanda Bărbosu şi David Birăescu, nu s-au lăsat mai prejos, oferind celor prezenţi o adevărată demonstraţie de dans: vals lent, vals vienez, quick-step, samba, chacha, marimba, paso doble şi five. Muzica populară s-a aflat şi ea la loc de cinste, prin recitalul oferit de formaţia şi solistul Dorin Biriş Coşbuc.

”Mă bucur de participarea tuturor la balul nostru, organizat pentru ajutorarea fetiței Ana Maria Bortos, cu grave și multiple probleme medicale, pe care dorim să o ajutăm”, a spus Ilona Nicoară, președintele Clubului Lions Ana Lugojana.

Invitații au participat la tradiționala tombolă, cei mai norocoși plecând de la bal cu diverse premii puse în joc de către organizatori.

În urma donațiilor și a vânzării biletelor de tombolă s-au strâns 12.000 de lei, bani ce vor completa suma necesară efectuării intervenției chirurgicale a micuței Ana Maria Bortoș, aflată în prezent într-o clinică din Elveția. Lupta cu boala continuă, aşa că donații mai pot fi făcute în continuare pe numele Virginia Iakab, în contul RO11RNCB0252086608980001, deschis la BCR.

Dacă „regina balului” a fost generozitatea comesenilor, „regele balului” a fost, fără tăgadă, prezentatorul evenimen-tului, Ion Moldovan, aflat într-o vervă deosebită, care a contribuit la atmosfera extraordinară care a patronat întregul bal. Se poate afirma că la „Royal”, în acea seară minunată, a fost reinstaurată monarhia.

Să nu uităm vorbele lui Peter Marshall şi ale lui La Bruyere! Viaţa nu se măsoară în timp, ci în generozitate. Și că Dărnicia nu stă în a da mult, ci în a da la timp.

Mircea ANGHEL

Despre admin 6703 articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.