Claudiu Buciu: De ce candidez [P]

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Astăzi românii au un parlament în care nu mai au deloc încredere.

Românii ne cer un parlament fără corupţi, un Parlament fără infractori care se susţin între ei, pentru a nu răspunde în faţa legii.

Scena politică românească s-a împărţit în două curente: unul care a înţeles nevoia de reformă şi de susţinere a justiţiei (PNL, UDMR, USR) şi unul care nu-şi doreşte decât să-şi scape şefii de partid de puşcărie (PSD, ALDE, PMP).

Este strigător la cer să-l vezi pe Băsescu de mână cu Dragnea, Ponta şi Tăriceanu, luptând împotriva justiţiei. Nu ştiu ce băsist adevărat mai crede în actualul Băsescu.

Ce îi uneşte? Probabil teama de a răspunde pentru răul pe care l-au făcut României timp de 26 de ani, ei şi “familiile” lor.

Partidul Naţional Liberal vine în faţa electoratului român cu liste de candidaţi construite pe criterii de integritate şi competenţă.

De pe listele PNL au dispărut candidaţii care pot păta imaginea Parlamentului României.

Avem peste 100 de oameni noi, care nu au mai făcut politică, dar şi oameni “vechi” care s-au remarcat în Parlament şi care nu au niciun fel de probleme de natură penală.

PNL se reformează cu adevărat pentru că a înţeles că aceasta este singura şansă pentru un Parlament mai curat, mai eficient şi mai responsabil în faţa românilor.

Reformarea partidelor este esenţială pentru o nouă Românie.

Partidele propun, din rândurile lor, noii miniştri, noii conducători din administraţia centrală şi din cea locală.

Dacă partidele colcăie de condamnaţi penal, de incompetenţi şi de fripturişti, cine va conduce România?

PSD este condus astăzi de o gaşcă de politicieni cu probleme penale care au în fruntea lor, bineînţeles, un condamnat penal tocmai pentru fraude electorale. Cine poate crede promisiunile electorale ieşite din gură unui condamnat penal?

România are nevoie şi de un PSD reformat, să fim oneşti. Atâta timp însă cât PSD este condus de un condamnat penal, ce oameni credeţi că vor fi promovaţi în funcţii publice, ce oameni credeţi că vor conduce România? Au avut timp un an să se reformeze, ne-au ignorat pe toţi şi au ales să facă totul doar pentru a-şi salva pielea, punându-se pe listele pentru parlament pentru a beneficia de imunitate şi pentru a scăpa de răspunderea penală.

pentru-actualitatea

PSD a ajuns să vândă Revoluţia Română la tarabă

În sfârşit, justiţia face dreptate! Adrian Sanda, membru PSD, responsabil cu asociaţiile de revoluţionari din partea PSD, şef al Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor (atât în guvernul Adrian Năstase, cât şi în guvernul Victor Ponta), a fost arestat zilele acestea pentru atribuirea de certificate de revoluţionar, în mod ilegal. Adică, domnul Sanda, “revoluţionar” timişorean, cu carnet de membru la PSD şi numit de Năstase şi Ponta să poarte de grijă adevăraţilor revoluţionari, nu s-a ocupat decât cu inventarea de revoluţionari şi cu sifonarea banilor din bugetul naţional, călcând în picioare idealurile Revoluţiei!

Prin susţinerea pe care o are, de la mai marele Victor Ponta, acest domn face cu prisos dovada faptului că PSD nu respectă sub nicio formă memoria celor care au murit sau au fost răniţi la Revoluţie. Acest “partid”, în realitate o gaşcă de penali care nu se mai satură să fure din banii publici, s-a înfipt şi în banii destinaţi adevăraţilor Revoluţionari, fără scrupule şi fără pic de conştiinţă. Aceşti impostori ne îndeamnă să “îndrăznim să credem în România”.

Păi noi credem
în România noastră,
nu în România furată de voi!

Comandat de PNL Timiș. Publicat de AL LUGOJPRESS SRL. Cod unic mandatar: 11160004.
Despre admin 6541 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.