Claudiu Alexandru Buciu este noul președinte al PNL Lugoj. Ioan Ambruș devine vicepreședinte în PNL Timiș

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Nicolae Robu, președintele PNL Timiș, l-a prezentat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, pe Claudiu Alexandru Buciu, noul președinte al PNL Lugoj.

Conform spuselor lui Robu, liberalii au luat această decizie pentru a pregăti un candidat care să câștige Primăria Lugoj peste patru ani.

„Am încredere că PNL va ajunge în curând să câștige alegerile la Lugoj”, a spus Robu, precizând că Buciu va coordona campania electorală a PNL în municipiul de pe Timiș la alegerile parlamentare.

Pentru aceste alegeri PNL nu și-a fixat încă targetul, dar noul președinte al liberalilor lugojeni a anunțat că are o ambiție personală: „PNL să obțină cel puțin un vot peste PSD”.

La alegerile locale din iunie, Claudiu Alexandru Buciu a candidat din postura de independent la funcția de primar al municipiului Lugoj, deși era membru PNL în organizație din Sectorul 6 București, clasându-se pe poziția a doua, după primarul Francisc Boldea, cu 4.045 de voturi.

Deși a anunțat că renunță la toate funcțiile deținute în partid, Ioan Ambruș a cedat doar șefia PNL Lugoj. După cum a anunțat, joi, Nicolae Robu, liderul liberalilor timișeni, Ambruș va rămâne un membru de vârf în PNL Timiș.

„Absolut toți au fost de acord că domnul Ambruș trebuie să rămână membru de vârf în PNL Timiș și funcția pe care eu am considerat-o cea mai potrivită, și colegii de la Lugoj au considerat la fel, a fost cea de vicepreședinte la nivel județean, responsabil de municipiul Lugoj”, a declarat Nicolae Robu, în cadrul unei conferințe de presă în care a fost prezentat noul președinte al PNL Lugoj, Claudiu Buciu.

 

Despre admin 6541 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.