CJ Timiș îți cere opinia despre regulamentul programului Tim Cultura 2022

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Consiliul Județean Timiș anunță că urmează o nouă rundă de finanțări nerambursabile în cadrul ediției din acest an a programului Tim Cultura. Înainte ca acțiunile culturale propuse de timișeni să fie selectate și finanțate, reprezentanții aparatului administrativ județean vor o consultare publică privind regulamentul din 2022 al programului.

„O nouă ediție a Tim Cultura, programul prin care organizațiile culturale pot accesa fonduri nerambursabile de la Consiliul Județean Timiș, este în pregătire.

Instituția invită în acest moment pe toți cei interesați să-și spună părerea și să vină cu propuneri privind ghidul prin care se acordă finanțare pentru acțiuni culturale.

Principiile care stau la baza acestuia sunt libera concurență, transparența, diversitatea culturală și pluridisciplinaritatea, neretroactivitatea, susținerea debutului, tratamentul egal și contribuția proprie a beneficiarului”,

anunță reprezentanții CJ Timiș. Sugestiile oamenilor vor contribui la elaborarea ghidului de desfășurare a programului Tim Cultura. Propunerea de ghid poate fi găsită pe https://www.cjtimis.ro/informatii-publice/transparenta-decizionala/.

Sugestiile și opiniile sunt așteptate la Registratura Consiliului Județean sau la adresa de e-mail cornelia.paraipan@cjtimis.ro. Termenul limită este 21 martie.

Odată terminată consultarea publică, ghidul va fi propus aprobării în plenul CJ Timiș și, implicit, va fi anunțată oficial deschiderea sesiunii de selecție. Anul trecut, bugetul total al programului a însumat 4.440.000 de lei.

(N. S.)

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.