Centrul e aproape gata! Vă place?

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Am postat pe grupul Lugoj, câteva imagini cu noul centru, sau mai bine zis cu centrul finalizat, deși lucrările probabil vor mai dura până la finalizarea totală.

Se întârzie  însă și din cauză că Primăria Lugoj  nu a efectuat până în prezent decât o mică parte din plata lucrărilor efectuate.

I-am întrebat pe lugojeni dacă le place cum arată centrul, iar răspunsurile au fost, ca de obicei, împărțite. Dar cei mai mulți au sesizat absența florilor, a fântânilor arteziene, a unor pâlcuri de verdeață etc.

Un singur lugojean, Dan Lăzărescu, a observat că e și ceva în plus: păienjenișul de fire care atârnă pe ziduri.

„Dacă tot au făcut totul nou, de ce nu au introdus în subteran păienjenișul de cabluri? Oare toate „mațele“ astea nu puteau fi introduse în subteran?”, se întreba D.L., care apoi a adăugat câteva imagini elocvente.

Și ar mai fi ceva în plus: acele propte din lemn și cârpele cu care sunt legați pomii, ca să nu îi smulgă vântul, furtuna.

Arată urât, foarte urât, mai urât decât cenușiul pavajului.

Dar așa e când faci totul pe repede înainte, ca să obții câteva voturi în plus, păcălindu-i pe lugojeni.

Nicolae SILADE

2 comentarii

  1. Si eu ma asteptam la o Fontana di Trevi. Sau nu chiar, dar macar o Ana Lugojana „udata” de apa. Ar mai purifica aerul, ar mai da o nota de umanism. Cand vor creste arborii plantati, se va umple de ciori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.