Centrele Comerciale Auchan Timișoara declară sâmbăta ziua oficială a bucuriei împreună!

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Timișoara, 27 septembrie 2017: În perioada 16 septembrie – 16 decembrie Centrele Comerciale Auchan Timișoara Nord și Timișoara Sud declară oficial sâmbăta ziua bucuriei împreună. Centrele comerciale sunt generatorul de bucurie al comunităţilor pe care le deservesc, oferind experienţe memorabile alături de cei dragi. Centrele comerciale sunt locul de întâlnire cu cei dragi şi o ocazie foarte bună de a împărtăşi bucuriile, pasiunile și plăcerile. Acestea dau valoare timpului petrecut împreună!

Centrele comerciale Auchan Timișoara Nord și Timișoara Sud au drept scop animarea comunităţilor în care activează și menirea de a fi centre comerciale sociabile. Centrele sunt parte integrantă din viaţa oamenilor, sunt inima comunităţilor din care fac parte. Centrele sunt locul unde oamenii se pot exprima, locul care îi ajută să se exprime și să creeze legături cu cei din jurul lor.

Sâmbăta bucuriei împreună este o campanie care susţine acest demers de a oferi momentele surprinzătoare dăruite oamenilor ce îşi doresc să zâmbească mai mult, să-şi transforme rutina în plăcere, sunt curioşi şi sunt dornici să experimenteze lucruri noi. Clienţii au ocazia să intre în comunitatea #bucurieiîmpreună, alegând să petreacă împreună cu cei dragi timp de calitate. Spaţiul fizic din centrul comercial sociabil se transformă într-un spaţiu al distracţiei şi al conectării cu ceilalţi din comunitate.

În zilele de 16 şi 30 septembrie, 14 și 28 octombrie între orele 11:00 – 13:00, copiii şi adulţii sunt invitaţi să se joace şi să se distreze alături de un mim haios, să se bucure de momente muzicale plăcute sau cei mai îndrăzneţi se pot lăsa caricaturizaţi de un artist specialist.

Între orele 15:00 – 19:00 echipa Happy Team* îi va recompensa pe clienţi cu cadouri creative și surprize plăcute și calde, precum momentul aromelor de cafea sau ceai.

Centrele comerciale pun la dispoziţie un spaţiu dedicat distracţiei în familie, cu un decor special, jocurile, atmosfera, dar mai ales, buna dispoziţie şi cheful de joacă, într-o doză extinsă pentru întreaga familie.

Peste 1.000 de premii își așteaptă câștigătorii, care vor beneficia de peste 100 ore de bucurii împărtășite cu cei dragi și de fericire oferite de Happy Team.

Nu există comoară mai preţioasă decât timpul petrecut împreună cu cei dragi!

Centrul Comercial Auchan Timișoara Nord și Sud

AL PRESS

Despre admin 6661 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.