Ce se întâmplă cu locurile de joacă din Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Nicolae SILADE

Ce se întâmplă cu locurile de joacă din Lugoj? În cât timp vor avea parte copiii de ansamble noi?, se întreabă  cei de la publicația Lugojeanul.ro

«Mai mulți lugojeni ne-au trimis, în ultimele zile, mesaje și fotografii în legătură cu dispariția vechilor ansamble de joacă din mai multe zone ale orașului. În unele locuri, demontarea a fost făcută parțial și au devenit adevărate pericole pentru copii.

„La noi, în Micro 1, locul de joacă a fost demontat de vreo trei săptămâni și au lăsat găuri și bolovani, exact așa cum vedeți în imagini. Un pericol pentru copii. Au venit, le-au demontat și au spus că nu sunt omologate”, ne-a scris o cititoare.

„Ce s-a întâmplat în Parcul Ștrand, unde sunt locurile de joacă? Au dispărut toate”, ne-a scris alt cititor».

Primăria Lugoj transmite că toate locurile de joacă din Lugoj vor fi schimbate.

Bogdan Blidariu, primarul interimar al Lugojului, spune că a fost semnat deja contractul cu o firmă care a câștigat licitația și, în perioada următoare, vor fi montate zece ansamble noi, pe locul de unde au fost deja dezafectate cele vechi.

„În urma unei licitații publice, a fost desemnată firma care urmează să livreze locurile de joacă pentru copii. În cursul acestei săptămâni s-a semnat contractul de furnizare și în termen de 120 de zile urmează să fie livrate. Vor fi montate în zece locuri din oraș”, a spus Blidariu.

Pentru înlocuirea tutror ansamblelor de locuri de joacă din cartiere, Primăria a avut în bugetul din acest an aproximativ 800 de mii de lei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.