Ce să NU faci dacă vrei să devii gamer profesionist. Toate lucrurile de evitat

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Dacă te-ai hotărât că ar fi cazul să îți transformi, treptat, pasiunea într-un job full time, înainte să iei o decizie finală trebuie să vină o pregătire riguroasă. Însă este foarte important să știi și ce trebuie să eviți atunci când vrei să devii gamer pentru a nu face o greșeală care ți-ar putea face viața mai complicată decât este cazul.

Care sunt greșelile pe care trebuie să le eviți la începutul carierei de gamer 

1. Să te gândești din prima zi doar la câștigul financiar

Este adevărat, atunci când te uiți pe internet și vezi gamerii de succes care adună sute de mii sau chiar milioane de vizualizări, tentația este să crezi că trebuie să ajungi rapid la acel succes și implicit la o sumă considerabilă pe care o vei câștiga din noua ta carieră.

Cu toate acestea, o astfel de gândire poate să fie o greșeală importantă. Cel mai indicat este să te asiguri că faci asta din plăcere și totul să meargă complet natural. Consideră-l un hobby. O petrecere a timpului liber. Numai așa vei avea șanse reale să ai succes în această industrie. Nu te gândi la câți bani vei face, ci concentrează-te pe timpul petrecut cu o activitate care îți face plăcere.

2. Să investești masiv încă de la început

Realitatea este că atunci când te afli la început nu ai nevoie neapărat de clasicul birou de gamer, scaun de gamer, tastatură etc. Te poți descurca și cu cele normale în acest stadiu. De îndată ce vezi că totul merge așa cum ți-ai dorit, evident că este momentul să începi să investești în tine și în cariera ta, așa că vei putea trece la următorul nivel și investi așa cum trebuie.

Acestea fiind spuse, având în vedere obiectul activității, vei avea nevoie, cu siguranță, de o placă video de calitate. Pentru cel mai bun raport calitate-preț poți să faci click aici, unde cei de la ForIt.ro îți oferă tot ce ai nevoie.

3. Fii constant, dar nu îți schimba viața pentru asta

Mulți dintre cei care sunt abia la început sunt extrem de pasionați și tocmai din acest motiv ajung să investească foarte mult timp în gaming. Sigur că este recomandat să iei lucrurile în serios și să dedici timpul necesar ca să devii din ce în ce mai bun. De asemenea, trebuie ca cei care te urmăresc să vadă că postezi constant și te ții de programul pe care l-ai anunțat.

Totuși, nu exagera cu timpul petrecut în fața calculatorului. Este foarte ușor să cazi în această plasă și să lași deoparte celelalte responsabilități. Nu uita că deocamdată este doar un hobby și trebuie să o iei încet. Constant, dar încet.

Așadar, atunci când ești la început de drum este foarte ușor să cazi în capcanele începătorului și să faci greșeli care te-ar putea costa ulterior, însă dacă le vei evita pe cele enumerate mai sus și îți vei păstra seriozitatea și pasiunea pentru acest domeniu, cu siguranță ai o șansă reală de a avea succes.

sursă foto: pixabay.com

Despre admin 6350 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.