Ce îți trebuie ca să devii un model de succes în domeniul videochat-ului

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Îți dorești o carieră de succes ca model de videochat, însă nu știi sigur dacă ți se potrivește – sau dacă tu te potrivești acestui job? Nu trebuie să îți faci griji, la Studio20 cerințele nu sunt deloc stricte. În plus, vei primi din start sprijinul de care ai nevoie pentru a-ți dezvolta cariera și a-ți îmbunătăți activitatea și performanțele. Află mai multe în continuare!

Dacă îți dorești o carieră în domeniul videochat-ului, este esențial să te asiguri că te orientezi către compania potrivită, iar Studio20 este alegerea potrivită. Activând de peste 20 de ani pe piața videochat-ului, Studio20 este de departe una din cele mai cunoscute studio-uri din domeniu atât în țară, cât și global. Compania s-a dezvoltat continuu, ajungând la peste 20 de sedii atât în țară (6 în București, plus câte unul în Brașov, Cluj Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Timișoara), cât și în străinătate (Cehia, Ungaria, Columbia, SUA). În plus, performanțele de succes îi sunt confirmate și de numeroasele premii câștigate în special în ultimii 10 ani la festivaluri internaționale de profil, precum „Best Cam Studio” în cadrul galei YNOT sau „Studio of the Year” în cadrul galei GFY Awards.

Desigur, compania se poate mândri cu aceste reușite în special grație modelelor de videochat. Fiind jucătorii-cheie pe care se bazează întreaga activitate, acestea se bucură de condiții de lucru și câștiguri salariale excelente! Și nu este deloc imposibil să ajungi și tu aici – mai ales în condițiile în care experiența nu este deloc obligatorie pentru a te angaja ca model de videochat în cadrul Studio20! Managementul își dorește să ofere oricui posibilitatea unui job bine plătit, cinstit, legal, indiferent de nivelul de experiență.

Însă acum să ne axăm și pe anumite condiții de bază – deloc stricte și greu de îndeplinit – pentru a deveni model de videochat:

– trebuie să ai minim 18 ani și să cunoști limba engleză la nivel mediu;

– contează să ai un aspect plăcut, însă în niciun caz nu trebuie să te încadrezi în tiparul clasic de siluetă 90-60-90;

– gusturile bărbaților sunt diverse privind aspectul fizic (de la o siluetă mai slăbuță la un corp bine tonifiat sau la forme voluptoase) și comportamentul unei femei (jucăușă, delicată, îndrăzneață, timidă, senzuală) – cu siguranță te vei încadra într-o categorie, iar pe asta trebuie să mizezi pentru a te promova;

– ai nevoie de încredere în sine din plin și este ideal să îți cunoști foarte bine atuurile și să știi cum să le scoți în evidență;

– trebuie să ai o fire prietenoasă, comunicativă, ambițioasă și deschisă spre experiențe noi.

În plus, dacă ești o fire mai timidă și nu dorești să afișezi prea mult în fața camerei, Studio20 îți propune abordarea glamour: videochat fără nuditate! Întreaga activitate din fața camerei se va baza pe discuțiile captivante și te poți folosi de orice truc pentru a fermeca bărbații: gesturi, râs, tonul vocii, privirile aruncate către cameră – orice poate deveni o armă utilă în jocul seducției.

Să nu uităm însă că nimeni nu s-a născut învățat. Astfel, dacă ai o chimie bună cu echipa Studio20 în timpul interviului, șansele să fii angajată sunt foarte mari – chiar și fără experiență în domeniu, cum am menționat deja. Studio20 vine în ajutorul tău, oferind sesiuni de training în primele săptămâni de activitate în cadrul companiei. Astfel, vei avea ocazia să afli diverse trucuri și secrete utile în activitatea de videochat și să te familiarizezi atât cu site-urile pe care vei lucra, cât și cu aparatura tehnică și video utilizată. În plus, vei participa la prima ședință foto profesională, unde vei primi îndrumări utile de la consilierii de imagine ai Studio20 privind ce poți îmbunătăți din punct de vedere al look-ului (ținute, coafură, machiaj) sau al comportamentului (mimică, gesturi, limbaj).

Care sunt beneficiile unei cariere ca model de videochat? Multe la număr, însă le vom menționa pe cele mai importante:

–  venit minim garantat de 1000$ pentru toate modelele nou angajate, de sex feminin, în primele 3 luni de la angajare, plus comision de bază de 50%, valabil încă din prima zi de lucru;

– bonusuri de 5%: pentru primele 100 de ore active pe lună (inclusiv streaming mobil și apeluri video); pentru câștiguri de minim 15.000$ pe lună; pentru un comportament online exemplar; pentru colaborare pe termen lung;

– după 3 luni de activitate, posibilitatea de a accesa credite fără dobândă și fără comisioane direct de la Studio20, ratele fiind reținute automat din câștigurile lunare;

– program flexibil – poți alege să lucrezi în ture în timpul zilei, seara sau noaptea, fie de la unul din sediile Studio20 sau de la tine acasă.

Pe scurt, poți deveni foarte ușor un model de videochat dacă știi să te promovezi cum trebuie! Asigură-te că respecți condițiile minime menționate mai sus și vei vedea că restul vor veni de la sine, în timp, iar succesul de care te vei bucura va depăși orice așteptări. Fă primul pas către cariera ta ca model de videochat și vino la un interviu cu echipa Studio20 – află mai multe aici!

Despre admin 6701 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.