Cazul complicat al unui dentist multimilionar care și-a ucis soția într-o vacanță, în Africa

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Un stomatolog multimilionar riscă pedeapsa cu moartea după ce a fost găsit vinovat că și-a ucis soția, în timpul unei călătorii de vânătoare în Africa.

Lawrence Rudolph, de 67 de ani, a fost găsit vinovat de uciderea soției, Bianca Rudolph, în 2016. El a fost găsit vinovat și de fraudă, după ce a încasat ilegal 4,8 milioane de dolari din asigurările de viață ale Biancăi.

Bianca a murit din cauza unei singure împușcături în inimă, în timp ce cuplul se afla în vacanță, în Zambia, în octombrie 2016, potrivit CNN. Cei doi împărtășeau o mare pasiune pentru vânătoare și au decis să facă această călătorie pentru un trofeu special pe care și l-ar fi dorit ea.

Rudolph, din Pennsylvania, a susținut că soția lui s-a împușcat din greșeală, în timp ce își împacheta lucrurile pentru a se întoarce acasă.

Însă, în urma unui proces de trei săptămâni care a avut loc la Denver, un juriu format din șase bărbați și șase femei l-a găsit vinovat pe dentist care riscă acum închisoare pe viață sau pedeapsa cu moartea.

Cei doi erau căsătoriți de 34 de ani, dar în anul 2000 au decis de comun acord că își vadă fiecare de viața lui, dar, totuși, să nu divorțeze.

Iubita lui Rudolph, Lori Milliron, a fost găsită vinovată de același juriu de complicitate la crimă, obstrucționarea justiției și mărturie mincinoasă.

Procurorii au susținut că Rudolph și-a recunoscut crima în timp ce se certa cu Milliron într-un restaurant, în 2020. El a fost auzit strigând: „Mi-am ucis nenorocita de soție pentru tine!”.

Într-o declarație pe propria răspundere, agentul special FBI Donald Peterson a spus: „Lawrence Rudolph și-a ucis soția ca parte a unui plan de fraudare a companiilor de asigurări, pentru a obține bani și proprietăți”.

Apărătorii dentistului susțin, însă, că Rudolph nu avea de ce să ucidă pentru bani, întrucât cabinetul lui stomatologic este o afacere care valorează 10 milioane de dolari.

Procurorul Cole Finegan a mulțumit juriului și FBI-ului: „Bianca merită să i se facă dreptate. Vreau să mulțumesc în mod special FBI, care a muncit pentru a se face dreptate mergând la propriu în jurul lumii pentru a intervieva martorii și a colecta dovezi. Eforturile lor au fost exemplare și le suntem recunoscători.”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.