Cazare ieftină pe litoral. Stai cu 35 de lei pe noapte la mare!

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Sezonul estival nu s-a terminat încă, iar românii care nu au reușit să meargă încă anul acesta pe litoral pot profita de tarifele cu până la 75% mai mici față de cele din vârf de sezon, doar prin programul „Litoralul pentru Toți”. Iată tot ce trebuie să știi și unde poți găsi cea mai ieftină cazare.

Programul „Litoralul pentru toți” începe anul acesta pe data de 28 august, ajungând astfel la ediția cu numărul 41. Tarifele sunt mult mai mici față de cele din luna iulie și începutului lunii august. În unele locuri puteți găsi cazare chiar și la 35 de lei pe noapte de persoană.

Potrivit datelor oferite de către Federația Patronatelor din Turismul Românesc, prețurile în perioada programului „Litoralul pentru toți” sunt cu până la 75% mai mici față de cele înregistrate în vârf de sezon. Programul este valabil în toate stațiunile de pe litoral.

Până în momentul de față, 27 de hoteluri, din toate stațiunile de pe litoral, și-au anunțat prezența în cadrul programului. Federația Patronatelor din Turismul Românesc estimează că se vor înscrie circa 100 de hoteluri, fiind disponibile peste 10.000 de locuri pentru turiști.

Turiștii care vor merge în această perioadă la mare se pot caza, la un hotel de 3 stele, fără mic dejun inclus, pentru un sejur de minim 5 nopți, cu 35 de lei de persoană pe noapte. În ceea ce privește vremea, se anunţă a fi însorită şi călduroasă în toată luna septembrie.

(N. S.)

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.