Carieră încununată de succes! Dorel Ursulescu, procurorul lugojean care a ştiut să rămână om, s-a pensionat

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Prim-procurorul Dorel Ursulescu, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj, un profesionist al Dreptului cum rar întâlneşti, şi-a încheiat activitatea profesională. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de pensionare, începând cu data de 1 martie 2023.

Discret şi modest, precum a fost toată viaţa, Dorel Ursulescu va rămâne în istoria Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj drept unul dintre cei mai profesionişti procurori lugojeni, care nu a făcut rabat de la litera legii. Indiferent de complexitatea dosarelor pe care le-a instrumentat şi a riscurilor la care uneori s-a expus, Dorel Ursulescu şi-a asumat curajul misiunii de magistrat, nu s-a plâns de presiuni şi nu a cerut niciodată pro-tecţie specială.

Zilnic mergea pe jos spre serviciu, strecurându-se printre trecători ca un simplu om, dar mândru de profesia pe care a exercitat-o cu multă dăruire, în spiritul dreptăţii şi al adevărului.

În semn de preţuire pentru procurorul lugojean care a ştiut să rămână OM, dar si pentru a marca începutul unei noi etape a vieţii sale, poliţiştii lugojeni pe care i-a coordonat în activitatea sa de procuror şi apoi de prim-procuror au ţinut să îi fie alături în ultima zi de serviciu în calitatea sa de magistrat şi i-au înmânat o plachetă cu un mesaj de apreciere, fe-licitându-l totodată pentru întreaga sa carieră profesională.

Denisa GREGA

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.