Care sunt cele mai populare loterii online?

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Sursa foto: https://www.freepik.com/free-photo/young-man-with-surprised-expression-won-bet_10707453.htm#query=lottery&position=8&from_view=search

Loteria este un joc vechi de milenii, dar care se practică și în prezent în toată lumea. Prima mențiune a unei loterii datează din China Antică. Unul dintre consilierii împăratului a gândit jocul ca o metodă de a finanța armata. Pe lângă loteriile de stat, există și versiuni ale jocului pe care poți paria în cazinouri fizice și online.

Una dintre cele mai populare este keno. Pasionații de extrageri cu premii sau cei care se simt norocoși în anumite zile au la dispoziție loterii diverse, din multe țări. Alegi una dintre ele în funcție de reguli, premii și frecvența extragerilor și aștepți rezultatul jocului. Dacă numărul sau numerele tale corespund celor extrase, ești câștigător. Anumite loterii sunt mai populare, de aceea, ți-am pregătit informații utile despre ele.

Grecia Kino

Orice român care pune la loto online a auzit de jocul grecesc. Grecia Kino este o loterie internațională pe care românii o îndrăgesc. Pe site-urile cazinourilor online, se află mereu în topul celor mai accesate jocuri de keno. Intervalul de numere din care se extrag cele 20 norocoase este 1-80. Poți paria fie pe un singur număr, fie pe 15-16, în funcție de operatorul de gambling. Cota unui număr este de 3,40-3,80, iar dacă faci un bilet cu multe numere, cotele cresc. Extragerile la Grecia Kino au loc la fiecare 5 minute, între 9 și 22.

Italia Keno

Italia Keno are 90 de numere pe care poți să pariezi, dintre care 20 sunt câștigătoare. Popularitatea loteriei italiene se datorează faptului că poți să pariezi non-stop, din 5 în 5 minute. La fel ca alte loterii online, și aceasta se poate juca la cazinouri online și offline. Poți să mizezi pe un număr sau pe cel mult 15. Combinațiile nu pot să aibă mai mult de 8 numere, dar poți alege diferite tipuri de sisteme, ca 7/15, 6/7, 3/10 etc. De obicei, cota unui număr este de 4,33, a 2 numere 20,5, a 3 numere 100.

Polonia Keno

Polonia Keno este una dintre cele mai populare loterii europene. Sunt 20 de numere câștigătoare din 70, spre deosebire de loteriile unde ai 80 sau 90 de numere la dispoziție. Extragerile au loc la fiecare 4 minute, astfel că nu trebuie să aștepți mult pentru a te distra. La fel ca în cazul altor jocuri de keno, ai posibilitatea de a miza pe sisteme de joc de tip 3/15 (3 numere câștigătoare din 15 alese).

Polonia Multi

Mulți confundă cele 2 loterii, dar Polonia Multi are o structură de tip 20/80. Sunt doar două extrageri zilnice, la 15.00 și 22.00. Poți să alegi un singur număr sau 15-16, în funcție de agenția la care joci. Și în acest caz ai la dispoziție diverse sisteme de joc, ca 6/7, 3/14, 14/15, etc.

Slovacia Keno

Slovacia Keno este o altă loterie online care se bucură de succes, inclusiv la noi în țară. De aceea, multe cazinouri au inclus-o în oferta lor. Din 80 de numere se extrag aleatoriu 20, la fiecare 5 minute. Spre deosebire de alte loterii, care se desfășoară între anumite ore, Slovacia Keno este disponibilă la orice oră. Cotele sunt similare celor de la Grecia Kino, iar sistemele de joc flexibile îți permit să alegi combinații diverse de numere. Poți miza pe maximum 15 numere. Cota unui singur număr este 3,83.

Loteriile online sunt distractive și se joacă rapid. În plus, oferta de loterii este bogată și variată. Cele mai populare dintre ele îți permit să te relaxezi inclusiv cu mize mici. Indiferent ce loterii alegi, joacă responsabil.

Despre admin 6533 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.