Care sunt beneficiile unui fotoliu de masaj profesional pentru aceste 5 zone esențiale ale corpului?

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Utilizarea în mod regulat a unui fotoliu de masaj profesional are un impact semnificativ asupra echilibrului fizic și mental, dar în mod special asupra a 5 părți de pe suprafața corpului. Deși majoritatea oamenilor apelează la aceste dispozitive pentru relaxare după o zi dificilă, există câteva zone cheie care necesită masaj constant din cauza suprasolicitării la care sunt supuse poate zilnic. Cum poate un fotoliu de masaj să contribuie la îmbunătățirea calității vieții tale?

Un fotoliu de masaj oferă mult mai mult decât simpla relaxare

Dacă te pasionează masajul sau doar recurgi la acesta ca soluție pentru revigorare rapidă, atunci descoperă care sunt cele 5 zone cheie ale corpului tău pentru care masajul este crucial. 

  • Zona cervicală

Tensiunea acumulată la nivel cervical apare pe fondul efortului fizic, dar adesea se întâmplă ca postura fixă a corpului să declanșeze senzații de înțepenire și rigiditate. Investind în cele mai bune fotolii de masaj echipate cu role și perne de aer plasate inteligent în această zonă, reduci disconfortul cauzat de stres fizic sau de poziția incorectă adoptată la birou. 

  • Spatele

Masajul pentru spate ocupă topul celor mai mari avantaje ale fotoliilor de masaj. Acestea sunt echipate cu tehnici speciale, programe și diferite niveluri de intensitate pentru fiecare porțiune a spatelui, începând de la umeri, continuând cu omoplații și până la zona sciatică și lombară. De asemenea, postura corpului poate fi afectată de orele lungi petrecute la birou. Utilizarea zilnică a unui fotoliu de masaj cu role și perne de aer relaxează musculatura înțepenită, contribuind la flexibilitatea acesteia. Descoperă pe MedicaRelax.ro mai multe despre cele mai calitative fotolii de masaj japoneze echipate cu sistem de scanare a spatelui și care anul acesta marchează 70 de ani de existență.

  • Brațele

Durerea din brațe poate să survină din cauza antrenamentelor la sală sau pe fondul unei activități fizice repetitive. Pernele de aer sunt dispuse strategic la fotoliile de masaj, pentru a oferi masaj precis zonelor vulnerabile, precum sunt umerii, brațele, șoldurile, coapsele, picioarele etc . De asemenea, masajul de compresie cu perne de aer favorizează flexibilitatea articulațiilor.

  • Picioarele

Oboseala în coapse și gambe este deja rutină pentru cei care lucrează mult stând în picioare, care parcurg kilometri întregi pe jos sau care petrec multe ore pe zi făcând mișcare fizică. Acțiunea de presiune a pernelor de aer îmbinată cu masajul ferm realizat de role ajută sângele să circule, reducând astfel senzația de picioare obosite.

  • Tălpile

Talpa cuprinde câteva puncte de presiune care comunică direct cu anumite organe, iar masarea acestora este utilă, fiindcă ajută la deblocarea fluxului de energie și a celui sanguin. Astfel, masajul de reflexoterapie oferit de rolele speciale poate îmbunătăți starea generală de sănătate și tonusul mental. 

Așadar, masajul electric direcționat asupra acestor 5 zone esențiale, poate contribui la prevenirea afecțiunilor care însoțesc stresul fizic sau a celor asociate stilului de viață sedentar. Dacă timpul nu-ți permite să ajungi la masaj ori de câte ori îți dorești, atunci ia în calcul faptul că, un dispozitiv îți poate asigura un masaj adaptat condiției tale fizice în orice moment al zilei.

Despre admin 6703 articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.