Candidații la funcția de primar al Municipiului Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Până la această oră, candidații la funcția de primar al Municipiului Lugoj sunt:

Călin Dobra (PSD),

Erwin Floroni (USR),

Adi Ladislau Szabo (AUR),

Ion Teca (SOS România),

Aurelian Mustață (PER),

Anca Micșa Oprea (Reper),

Mihai Heimann (PRM),

Virgil Octavian Voinea (Partidul Umanist Social Liberal – PUSL),

Elena Danciu (PNCR),

Szilagy Alexandru Ștefan (Partidul Verde – Verzii),

Claudiu Buciu (PNL).

Szilagy Alexandru și-a anunțat candidatura
la funcția de primar al al Municipiului Lugoj

Marți, 12 martie 2024, lugojeanul Szilagy Alexandru Stefan și-a anunțat candidatura la funcția de primar al Municipiului Lugoj.

Din prezentarea pe care singur și-a făcut-o, noul primar al minunatului Lugoj, cum se autointitulează Szilagy Alexandru Ștefan, spicuim:

„Am început să mă implic în comunitatea lugojeană din anul 2012, când eram membru la Clubul de Turism Concordia. Am avut bucuria să practic alături de ei sporturi  precum rafting, tiroliană, speologie, alpinism în țară și în Alpii Dolomiți din Italia.

Am inițiat evenimentul ciclist Lugojul Pedalează pentru a aduna iubitorii de bicicletă împreună și pentru a restabili numele Lugojului de odinioară, orașul bicicletelor și al fetelor frumoase. Tot în 2012 am început să particip ca voluntar la evenimentul de ecologizare Let’s do it România!.

Am devenit apoi coordonator pentru Lugoj, iar din 2016 am devenit coordonator pe județul Timiș. În această calitate, am participat la multe cursuri de îmbunătățire a sistemului de reciclare.

În 2015 am devenit membru fondator la clubul Entrepreneur Toastmasters Timișoara și am participat la organizarea evenimentelor Business Days din Timișoara, București, Cluj-Napoca și Iași. În mai 2018, am intrat în politică ca simpatizant, pentru a cunoaște oameni noi.

În 2018, am participat la Alba-Iulia, în calitate de Ambasador al Unirii pentru Lugoj. Am participat la Marșul Unirii, în drumul către Chișinău, pe traseul Mărăști, Mărășești, Oituz.

Din 2 februarie 2020, am devenit devenit președintele Partidului Verde – Filiala Lugoj. În decursul celor 4 ani am întrebat oamenii despre nevoile și probleme lor și mi-am făcut o listă cu nevoile lugojenilor.

Oamenii se plâng de degradarea Lugojului din ultimii 4 ani, dar eu și echipa am găsit soluția prin sloganul nostru verde: „Împreună, renaștem Lugojul!”.

Pe această cale, invităm cetățenii care doresc să facă parte din acest proiect de renaștere să se alăture echipei verzilor din Lugoj.

Nicolae SILADE

Dar iată cine sunt, până la această oră, candidații la funcția de primar al Municipiului Lugoj: Călin Dobra (PSD), Erwin Floroni (USR), Adi Ladislau Szabo (AUR), Anca Micșa Oprea (Reper), Aurelian Mustață (independent), Ion Teca (SOS România), Mihai Heimann (Forța Dreptei), Virgil Octavian Voinea (Partidul Umanist Social Liberal – PUSL), Elena Danciu (PNCR), Szilagy Alexandru Ștefan (Partidul Verde – Verzii), Claudiu Buciu (PNL).

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.