Campionatul Naţional Individual de Gimnastică Juniori I şi II se desfășoară la Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Sala Sporturilor Ioan Kunst Ghermănescu din Lugoj va găzdui, în perioada 10-12 noiembrie 2016, Campionatul Naţional Individual de Gimnastică, la categoriile Juniori I şi II, la care şi-au anunţat prezenţa cei mai buni sportivi din ţară, care s-au calificat la competițiile din luna iunie.

De la Clubul Sportiv Şcolar Lugoj vor participa Norbert Marcu, Răzvan Micloş şi Patrik Voichescu (Juniori II) şi Alexandru Bănicioiu, Rafael Szabo şi Lorenzo Pecie (Juniori I).

Joi, 10 noiembrie 2016, se vor desfăşura două serii de antrenamente, cu începere de la ora 9. Vineri, după acomodarea pe aparate de la ora 9, vor avea loc finalele la individual, la Juniori II, nivel III, de la ora 10. După-amiază se vor disputa finalele la Juniori II şi Juniori I, nivel IV şi V. Acomodarea sportivilor pe aparate va fi de la ora 15, iar de la ora 16 va începe concursul.

Sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 10, se vor desfăşura finalele pe aparate, unde vor participa cei mai buni opt sportivi la fiecare categorie în parte.

De buna organizare a competiţiei se vor ocupa profesorii secţiei de gimnastică a Clubului Sportiv Şcolar Lugoj: Adrian Meleancă, Aurel Muntean, Ioan Bulacu, ajutaţi de foştii sportivi Alexandru Panait şi Tiberiu Cizmădia.

afis-gym-1a

AL PRESS

Despre admin 6425 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.