Camere de supraveghere prin rocamere.net

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Orice infractor analizeaza situatia de ansamblu inainte de a da marea lovitura. Iar primul detaliu pe care il va lua in calcul este legat de protectia si securitatea locatiei pe care o va ataca. Daca acea locatie are instalat un sistem de supraveghere video, cu siguranta sansele sale sunt mult mai mici, astfel ca infractorul isi calculeaza cu exactitate pasii si alege varianta cea mai convenabila. Mult mai avantajos pentru el va fi sa atace o locatie in care nu exista un sistem de securitate montat si, aproape sigur, va renunta la prima locatie pentru a nu avea batai de cap, urmand a-si indrepta atentia catre a doua locatie neprotejata. Conform statisticilor, exista un procent de 51% dintre infractori care nu cauta sa speculeze bresele de securitate. Acest procent patrunde intr-o locatie prin intermediul fortei si doar 40.5% dintre infractori ale sa speculeze eventualele porti deschise chiar de catre proprietarul unui stabiliment sau al unei case. 30.9% dintre infractori patrund intr-o locuinta prin usa din fata! Este un procent incredibil, dar perfect real. Este evident ca in acest context, montarea unui sistem de supraveghere va diminua considerabil sansele raufacatorului de a patrunde in locatie, mai ales daca sistemul va fi montat corespunzator, iar una dintre camerele video de securitate va fi amplasata in zona usei din fata. Aceste date pot pune in alerta orice proprietar, pentru ca sansele ca tu sa fii pradat in lipsa unui sistem de securitate sunt destul de mari. Este demonstrat statistic, ca o locuinta care are montat un sistem de securitate este cu 74.5% mai putin expusa riscului de a fi jefuita decat una care nu are montat un sistem de securitate. Si atunci…ce este de facut?

Achizitionati sisteme de supraveghere video pentru protectia dumneavoastra, a proprietatilor si bunurilor dumneavoastra si evident a familiei. Dincolo de protectie, retineti ca doar un procent de 13.4% dintre spargerile care au loc in case au si o rezolvare. Politia nu va prinde atat de usor raufacatorul, dar ajutata de imaginile surprinse de sistemul tau de securitate, politia iti poate recupera bunurile si il poate surprinde chiar in timp real (uneori) pe care care te jefuieste. Una dintre cele mai bune vesti posibile pentru oameni vine si din faptul ca aceste sisteme de securitate nu mai au preturi piperate, asa cum se intampla in urma cu ceva ani. Cu toate ca tehnologia a imbunatatit vizibil calitatea acestor echipamente, preturile lor au ramas la un nivel acceptabil, iar industria din Romania asigura kit-uri de supraveghere video pentru orice buzunar.

Doar ca gama de produse propuse cumparatorului este una foarte mare si nu toate sursele par de cea mai buna incredere. In plus, cumparatorul se simte coplesit de numarul impresionant de produse de pe piata si nu stie mereu ce trebuie sa aleaga pentru a ramane si cu bani in buzunar, dar si pentru a beneficia de o supraveghere video de calitate. Unul dintre numele cele mai vechi si importante din domeniu este site-ul www.rocamere.net, un magazin online cu produse de supraveghere video la preturi excelente, propulsat in topul preferintelor cumparatorilor de seriozitatea si profesionalismul cu care site-ul a tratat acest domeniu in ultimii opt ani de zile. Gama de produse propuse de site-ul rocmare.net cuprinde sisteme de supraveghere pentru toate buzunarele cu un raport calitate pret de invidiat, camere video de ultima generatie, precum si diverse tipuri de accesorii importante pentru viata unui echipament de monitorizare. De asemenea site-ul vine cu o propunere larga de articole explicative pentru fiecare cumparator, in asa masura incat acesta sa fie in deplina cunostinta de cauza atunci cand va achizitiona un sistem de securitate.

rocamere-1aConform specialistilor rocamere.net, sistemele de supraveghere video de tehnologie AHD (Analog High Definition) sunt foarte potrivite pentru orice roman. In primul rand pentru ca asigura un nivel de performanta excelent, apropiat de tehnologia digitala, dar si pentru ca romanul nu va fi nevoit sa scoata foarte multi bani din buzunar. Aceste sisteme pot fi utilizate cu usurinta in spatiile exterioare ale locatiilor dumneavoastra, dar si in spatiile interioare. Sistemele de tip AHD Interioare sunt usor de montat si mult mai usor de intretinut, in timp ce sistemele de supraveghere AHD exterioare necesita ceva mai multa atentie, dar au o calitate impresionanta. Ele asigura supravegherea caselor, blocurilor sau cladirilor de birouri (samd) reprezentand practic prima linie de protectie impotriva infractorilor. O varianta foarte potrivita conform recomandarilor site-ului amintit este reprezentata de sistemele de supraveghere de tip AHD mixte, care inglobeaza tehnologii de ultima generatie si camere de supraveghere atat pentru spatii interioare cat si pentru spatii exterioare. Toate aceste sisteme pot lucra in folosul dumneavoastra, asigurandu-va protectie 24 de ore din 24, imagini in timp real si supraveghere video de la distanta (nu trebuie sa va aflati practic in acelasi loc sau in preajma locatiei in care ati instalat sistemul, pentru ca il veti putea controla prin intermediul telefonului si al internetului) precum si o calitate excelenta a imaginilor in format HD sau Full HD in functie de tipurile de camere video pentru care veti opta.

Indiferent pentru care dintre aceste variante veti opta, prezenta unui sistem de securitate in locuinta dumneavoastra este foarte importanta si va poate scuti de foarte multe neplaceri. Retineti ca este realmente important sa beneficiati si de un montaj pe masura, pentru a nu devaloriza calitatea sistemului de securitate. De regula, noile sisteme de supraveghere de pe piata pot fi montate de catre absolut oricine, dar recomandarea noastra este sa apelati la firme de specialitate pentru a fi siguri ca veti avea partea de calitatea unui supravegheri video de cel mai inalt nivel.

Despre admin 6533 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.