Călin Dobra, despre demisionarii din administrație

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Călin Dobra a luat atitudine față de demisiile la comandă din administrația locală și îi acuză pe demisionari de un comportament total pueril:

„Mă adresez echipei demisionare din Primăria Lugoj. Când ai în mână soarta unui oraș și responsabilitatea a zeci de mii de oameni, nu merge să te superi, să-ți iei jucăriile și să pleci. Un astfel de comportament e total pueril! E lipsă de maturitate și fair play și dacă încerci să pui presiune și pe restul angajaților din administrația locală, ca să demisioneze din echipele de proiecte la care lucrau, de exemplu, într-o încercare de a bloca activitatea municipalității.

Și totul doar ca să arăți că ești supărat că ai pierdut! Sunt mișcări mișelești care se fac în această perioadă și la care nu am cum să asist nepăsător. Îi asigur pe lugojeni că organizația PSD Lugoj, prin consilierii locali, este pregătită să preia frâiele, bineînțeles, până în octombrie, când îmi încep oficial mandatul de primar, astfel încât să nu se ajungă la un blocaj administrativ, așa cum își doresc actualii care gestionează Primăria Lugoj”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.