Călin Dobra, despre demisia liberalilor din fruntea Lugojului: „PSD are mereu oameni pregătiți să-și asume aceste responsabilități”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Administrația locală din Lugoj se află într-un adevărat haos în aceste zile. Liberalii din diferite funcții importante și-au anunțat demisiile și spun că vor lăsa loc social-democraților, începând de la 1 iulie, să preia puterea, chiar dacă noii aleși locali vor fi puși în funcții abia în noiembrie.

Demisiile liberalilor, în frunte cu primarul interimar Bogdan Blidariu, ar însemna alegerea și numirea altor persoane care să asigure interimatul în următoarele luni.

Întrebat cum vede decizia liberalilor de a renunța la funcții, Călin Dobra, președintele PSD Lugoj, a declarat că așteaptă să vadă documentele, după care vor fi luate deciziile necesare.

„Momentan nu comentez nimic. Aștept să văd hârtiile, după care vom decide ce pași să urmăm”, a spus liderul PSD.

Dobra a menționat că nu vor fi probleme în această tranziție a deciziilor administrative de la un partid la celălalt.

„Vom vedea la momentul potrivit ce vom face, dar PSD are mereu oameni pregătiți să-și asume aceste responsabilități”, a spus Călin Dobra.

PSD nu se arată foarte dornic să facă acest lucru. Călin Dobra, liderul PSD Lugoj, spune că momentan nu a văzut nicio demisie și nu a fost invitat la nicio discuție pentru a asigura acest transfer de putere.

Dobra, care a câștigat funcția de primar de la Lugoj, își va prelua prerogativele tot în noiembrie, la finalul mandatului actualilor aleși locali.

„În cazul în care vor fi astfel de mișcări în cadrul administrației locale, PSD Lugoj, prin consilierii locali, este pregătit să preia frâiele interimare până în octombrie, la preluarea mandatului oficial, astfel încât să nu se ajungă la un blocaj administrativ, așa cum doresc cei care dețin aceste funcții acum,” a declarat Călin Dobra.

Liderul social democrat a subliniat că PSD nu a solicitat demisia nimănui și că principalul obiectiv al partidului este reconstrucția orașului Lugoj.

„Nu am cerut demisia nimănui. Avem un proiect pentru Lugoj și cine vrea să se alăture și să sprijine reconstrucția orașului este binevenit”, a adăugat el.

În ciuda acestor provocări, Dobra susține că este pregătit să asigure o tranziție eficientă pentru administrația locală, pentru a menține continuitatea serviciilor publice din Lugoj.

Denisa GREGA

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.