Călin Dobra a votat primul. I-a fost alături Sorin Grindeanu [FOTO]

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Călin Dobra, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Lugoj, a votat primul dintre candidații la funcția de primar al municipiului Lugoj, în jurul orei 9, la secția nr. 227, de la Liceul Tehnologic „Valeriu Braniște”.

I-au fost alături o parte din echipa sa de consilieri și Sorin Grideanu, ministrul Transporturilor.

„Mulțumesc reprezentanților mass-media, care au fost alături de mine în procesul electoral. Mulțumesc colegilor care au ținut să fie alături de mine, astăzi, la vot, dar în mod special prietenului meu, Sorin Grindeanu, care a vrut să fie astăzi alături de echipa câștigătoare. Mulțumesc, dragi lugojeni! E o zi importanță! Am votat pentru reconstrucția Lugojului și, cu sprijinul lui Dumnezeu, sunt ferm convins că vom câștiga!, a declarat Călin Dobra la ieșirea de la urne.

„Am ținut să fiu prezent astăzi aici, fiindcă vreau să marchez, împreună cu Călin și echipa lui, un nou început pentru Lugoj. Sunt convins că acest nou început va fi unul care să așeze Lugojul pe direcția corectă. Îndemn pe toți lugojenii și pe toți bănățenii să iasă la vot, să-și exercite dreptul constituțional și să își aleagă oamenii destoinici, care știu să facă lucruri bune pentru comunitățile lor”, a declarat, la rândul său, ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu.

Despre admin 6667 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.