Călin Dobra a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, în locul lui Sorin Grindeanu

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Călin Dobra a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, sâmbătă, fiind votat de 24 din cei 36 de consilieri judeţeni prezenţi la şedinţa ordinară, funcţia fiind vacantă după ce Sorin Grindeanu a devenit premier.

Călin Dobra a fost singurul consilier judeţean care şi-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al CJ Timiş. Acesta a fost votat de 24 din cei 36 de consilieri judeţeni prezenţi la şedinţa ordinară a CJ Timiş, care a avut loc sâmbătă.

“Vreau să le mulţumesc consilierilor judeţeni pentru votul de încredere acordat, să mulţumesc echipei social-democrate pentru sprijinul primit la nominalizarea în această funcţie şi.vreau să le mulţumesc şi celor care nu m-au votat, acest vot împotrivă îmi va da mai multă putere de muncă, să demonstrez că merit această funcţie şi împreună cu dumneavoastră să reprezentăm judeţul Timiş. Vreau să îi mulţumesc prietenului meu, cel care este pe funcţia de premier al României şi cel care transmite astăzi un salut de prietenie şi de sprijin pentru judeţul Timiş”, a declarat Călin Dobra, la finalul şedinţei ordinare.

Călin Dobra a fost ales ca deputat în urma alegerilor din 11 decembrie 2016, ocupând prima poziţie pe lista PSD Timiş. Dobra şi-a dat demisia din Parlamentul României în data de 4 ianuarie şi s-a întors în funcţia de consilier judeţean. Din această poziţie, Dobra a putut candida la preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş.

AL PRESS

Despre admin 6541 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.