Bunul simț și nivelul intelectual fac diferența!

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

De multe ori am fost întrebat de ce nu răspund la toate atacurile murdare pe care un personaj politic lugojean le tot adresează persoanei mele.

Poate unii cred că tăcerea mea nu este nimic altceva decât o teamă de a spune adevărul. Dar se înșeală.

Educația pe care am primit-o nu-mi permite a mă coborî sub un anumit nivel. Cum s-ar spune mai pe românește, bunul simț face diferența!

Meseria de chirurg implică foarte multă seriozitate și responsabilitate, deoarece are ca principal „obiect de activitate” VIAȚA. Cu care nu te poți juca.

Dar acest lucru nu se poate realiza fără a te baza pe cei din jurul tău. Mereu am considerat că este esențial în această meserie, cea de chirurg, a face parte dintr-o echipă.

Una pe care să mă pot baza, zi sau noapte, pentru a  duce la bun sfârșit orice provocare profesională. Dar la fel de important a fost respectul pe care l-am arătat, atât meseriei cât și omului.

De aceea nu accept ca un individ  oarecare, cu false veleități de mare lider politic, autodenumit „guru” al administrației lugojene, să își bată joc de toate acestea.

Spre deosebire de mulți alți medici care au ales să migreze spre „paradisuri” financiare, eu am ales să îmi practic meseria aici, în România.

Am considerat că este o obligație morală față de țara mea, pentru că aici am primit GRATIS  toată educația, de mic copil până la absolvirea studiilor superioare.

Poate și asta m-a responsabilizat să ating performanța profesională pe care am dobândit-o în ziua de azi. Din respect!

Dacă voi ajunge primar, voi aplica multe din învățămintele pe care le-am acumulat ca medic chirurg. În acel moment, pentru mine pacientul de pe masa de operație nu va fi altcineva decât orașul nostru.

Un pacient foarte bolnav în momentul de față. Dar, ca de fiecare dată până acum în viață, sunt pregătit, împreună cu„echipa mea de intervenție”, să vindecăm acest pacient, să-l readucem la viață, din moartea clinică în care se află.

După ziua de 9 iunie, dacă voi primi încrederea dumneavoastră, a lugojenilor, primul lucru pe care îl voi face voi extirpa principala tumoră care afectează acest oraș.

Personal îi voi arăta ieșirea din Primărie celui care încă se mai crede „alesul” Lugojului, Claudiu Buciu. Acest personaj, care a știut să facă doar rău, nu va mai exista în prezentul orașului, nici măcar ca „manager de proiect” la așa zisul „Nou Spital”.

Sunt foarte mulți oameni calificați în acest domeniu care merită această funcție. Nu un afacerist imobiliar care și-a desăvârșit educația semnând autodenunțuri prin birourile anumitor instituții.

Toată viața mi-am călăuzit-o crezând în Dumnezeu, în familie, și în binele pe care am putut să îl fac semenilor mei. Dar sunt doar un OM și nu mă cred Dumnezeu.

Și așa va fi și în continuare, indiferent de cine, când și cum se va găsi să mă jignească.

Doar dumneavoastră, lugojenii, veți fi singurii care vor avea dreptul să mă judece, în data de 9 iunie, dacă voi merita sau nu onoarea de a pune umărul la REANIMAREA acestui oraș.

Doamne ajută!             

 Erwin FLORONI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.