Bucură-te de o bucătărie practică cu aspect futurist. Iată cum

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Sursa foto: walyou

Ai putea crede că ne vom bucura de un astfel tip de bucătării peste câțiva zeci de ani și că, nu ți-ar folosi la nimic, să ai în locuința ta o astfel de bucătărie. Cu toate astea, deja, aceste bucătării există și nu mai sunt doar la nivel de proiect al viitorului. 

Poate că nu vei dori să îți transformi bucătăria la acest nivel, în acest moment, însă, un lucru este cert: viitorul este despre utilitate și multifuncționalitate, pe lângă design.

Așadar, iată ce poți face pentru a începe ușor ușor să îți transmformi bucătăria într-un spațiu futurist, util și cu un design fascinant.

Accesorii metalice

Viitorul este despre a combina texturi și culori ce împletesc în stilul lor senzația de acasă cu sentimentul de sofitsticat. Pentru mulți dintre cei care iubesc spre exemplu lemnul clasic, acest stil ar putea fi prea mult, pentru că aici se folosec foarte multe culori și texturi metalice.

Totuși acest stil se combină perfect cu stilul de viață pe care începem să îl avem din ce în ce mai mult. Simplu dar complex, și foarte practic, pentru că timpul pare să fie insuficient.

Accesoriile metalice de la scaune, de la mânere corpurilor de mobilier sau chiar inserțiile din faianță și robinete vor aduce o notă de lux și accente elegante cu totul deosebite.

Utilitate multiplă 

Așa cum telefonul a devenit și o cameră de filmat dar și un mic computer, ei bine și piesele din bucătărie tind spre același lucru. A începe să ne folosim de diferite lucuri care pot fi utile pentru multiple activități va fi în topul preferințelor multor persoane, având în vedere, puținul timp pe care îl mai putem oferi bucătăriei.

Așadar diferitele aparaturi electrocasnice cu funcții mutiple, piesele de mobilier ce se pot transforma în spații de depozitare dar și în spații de gătit sau luat masa, cât și elemente care te ajută să nu mai pierzi timp făcând curățenie,  dar și să protejezi mobilierul, precum alegerea unor huse scaune bucatarie, fac parte din alegeri de viitor la care apelează tot mai multe persoane.

Zone de bar

Spațiul alocat bucătăriei în proiectele futuriste pare să fie din ce în ce mai mare, deși timpul petrecut în bucătărie va fi din ce în ce mai scurt datorită tehnologiei și elementelor smart.

Bucătăriile imense, cu elemente futuriste, culori neture sau chiar monocrome dar cu accente luxoase, cât și o zonă de bar, vor fi nelipsite din designul bucătăriei futuriste.

Zonele de bar vor ascunde multe corpuri practice dar vor exprima și forme și texturi impresionante.

Sticlă și strălucire

Imaginile spațioase, luminoase cât și cele strălucitoare sunt un alt aspect al bucătăriei futuriste. Folosește-te așadar de cât mai multe elemente care conțin sticlă, oglinzi sau elemente lucioase ce creează impresia de spațialitate.

De la geamuri imense, la blaturi lucioase sau podele metalice toate te vor duce într-un spațiu al viitorului.

Despre admin 6541 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.