Buciu, supărat că Bulibașa e bogat

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

cesta e spațiul ocupat de Uniunea Creștin Democrată a Rromilor din Banat - Filiala Lugoj ; Iar acesta e terenul aferent grădiniței

Nicolae SILADE

După cum am promis în numărul trecut, revenim cu imagini și detalii pe marginea textului publicat miercuri, 7 iunie 2023, ora 17:11, pe Facebook, de către fostul primar ales, Buciu Alexandru Claudiu (Politician l Non-stop), și preluat de site-ul LugojInfo.ro, sub semnătura lui Doru Iacob.

Intitulat „Aroganta si tupeu. Autointitulatul bulibasa al rromilor din Lugoj, vrea sa cumpere gradinita de pe strada Caransebesului, iar cel mai probabil, vrea sa o transforme in palat”, textul face referire la o suprafață de câțiva metri pătrați, atribuită în comodat Uniunii Creștin Democrate a Rromilor din Banat – Filiala Lugoj (vezi foto).

Repetăm ce am spus și săptămâna trecută: nu știm în ce calitate îl avertizează Buciu pe liderul romilor din Lugoj, Boț Ioan, să părăsească spațiul ocupat de UCDRB Filiala Lugoj. Iar dacă prin reducere la absurd ar fi să-l părăsească, poate să-i ofere Buciu un alt spațiu? În ce calitate?

Să nu ne trezim mâine, poimâine că lugojenii vor fi somați să părăsească Lugojul, pentru a face loc unui fost primar, mai preocupat de imobiliare decât de bunul mers al orașului.

Și dacă Buciu îl consideră pe liderul romilor din Lugoj «un autointitulat „bulibașă”», atunci și noi îl putem considera pe Buciu „un autointitulat primar ales”, pentru că nesocotește decizia unui reprezentant al statului român, adică cea a Prefectului Județului Timiș, care l-a demis din funcția de primar anul trecut.

Știm, este foarte greu de suportat o asemenea decizie, dar ca jurist nu mai poți poza în justițiar. Nerespectând legile statului român, cum poți cere altuia să le respecte?

Dar să revenim la subiect. Priviți, vă rog, imaginile și observați cum arată la stradă (Caransebeșului numărul 1) clădirea grădiniței. De ce nu e preocupat fostul primar ales de aspectul ei (în fond, aspectul orașului)? De ce e preocupat doar de terenuri și de suprafața lor?

Priviți, vă rog, imaginile de mai jos și observați cum arată curtea grădiniței, cum arată clădirile grădiniței. De ce nu e preocupat fostul primar ales de aspectul acestora? De ce e preocupat doar de a mări suprafața acestor ruine?

În ceea ce privește sediul Uniunii Creștin Democrate a Rromilor din Banat – Filiala Lugoj, după cum se poate vedea, acesta e curat și îngrijit, așa cum trebuie să fie casa unui om gospodar.

Dar pe Buciu îl preocupă și ce visează „bulibașa” („visând, încet încet, la tot terenul aferent grădiniței”) și e supărat că liderul romilor din Lugoj e „milionar în realitate […], deținător a zeci de spații comerciale în oraș”.

Dar despre acest aspect, în numărul viitor.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.