Buciu a fost schimbat. Primarul din Știuca este noul președinte al PNL Lugoj

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook,
ne poți citi pe
Telegram și Google News

Filiala Timiș a Partidului Național Liberal a votat un președinte interimar pentru Organizația PNL Lugoj. Acesta este Vasile Bejera, primarul din Știuca. Claudiu Buciu, primarul Lugojului este acuzat de „colaborare deficitară” cu conducerea filialei.

Prin intermediul paginii de Facebook, PNL Timiș a transmis că Organizația Lugoj a partidului are un președinte interimar.

Biroul Politic Județean al PNL Timiș a decis, joi, cu unanimitate de voturi, numirea primarului comunei Știuca, Vasile Bejera, în funcția de președinte interimar al organizației PNL Lugoj.

„Decizia vine ca urmare a faptului că organizația PNL Lugoj nu a organizat alegeri statutare, desconsiderând timp de 1 an, solicitările repetate ale conducerii județene și naționale.

Totodată, s-a luat în considerare modul deficitar în care actualul primar al orașului Lugoj colaborează în interiorul organizației PNL Timiș și s-au analizat suspiciunile care planează asupra intențiilor politice ale acestuia.

Potrivit PNL Timiș, mandatul președintelui interimar „va fi acela de a găsi cele mai bune soluții pentru ca organizația locală din Lugoj să înceapă să funcționeze corect din punct de vedere statutar, politic și administrativ.”

Decizia de azi a Biroului Politic Județean al PNL Timiș vine ca o măsură constructivă menită să încurajeze dialogul și identificarea celor mai bune modalități prin care  obiectivul PNL Timiș este respectat, și anume: politica în interesul cetățenilor”, au transmis reprezentanții PNL Timiș.

Totodată, PNL Timiș a mai transmis că „organizația județeană a Partidului Național Liberal își exprimă deschiderea și disponibilitatea pentru toți cei care cred că pot aduce plus-valoare prin contribuția lor, la consolidarea echipei liberale din Lugoj”.

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care își dă cu părerea!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.