Blugi – ce modele sunt în tendințe în 2023?

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Cu toții avem cel puțin o pereche de blugi în garderobă. Ne bazăm pe perechea de blugi preferată atunci când ne dorim o ținută casual și cât se poate de confortabilă. Blugii nu se demodează niciodată și se numără printre cele mai versatile și adaptabile piese vestimentare. Dacă în anii trecuți erau în tendințe blugii skinny atât la femei, cât și la bărbați, iată că în anul 2023 ar trebui să uităm puțin de blugii skinny și chiar și de blugii mom fit. Noile tendințe ne provoacă să purtăm stiluri mult mai confortabile și mai măgulitoare. Iată care sunt modelele de blugi care se numără printre cele mai recente tendințe ale anului 2023:

Blugi damă bootcut cu talie înaltă

Blugii bootcut cu talie înaltă nu sunt nici prea drepți, nici prea evazați, așa că se potrivesc aproape tuturor siluetelor. Siluetele triunghiulare sunt cele mai avantajate, deoarece talia înaltă face ca picioarele să pară mai subțiri și mai lungi, în timp ce croiala evazată echilibrează silueta. În plus, acest model de blugi damă are o croială deosebit de lejeră, care poate fi adaptată multor stiluri vestimentare. De exemplu, puteți purta o pereche de blugi bootcut cu talie înaltă împreună cu un tricou și un sacou, pentru a obține un contrast perfect. Acești blugi pot fi purtați cu pantofi sport sau cu botine. 

Blugi largi cu talie joasă

Un alt model de blugi de care aveți nevoie în garderobă dacă sunteți adepta ținutelor vestimentare inedite prezintă talie joasă și croială largă. Deși acest model de blugi nu este chiar atât de versatil, dacă știți cum să profitați la maximum de design, veți obține întotdeauna un outfit de excepție. Blugii largi cu talie joasă sunt recomandați mai ales persoanelor cu silueta tip clepsidră, însă trebuie evitați dacă aveți o talie joasă în mod natural. 

Blugi largi

Blugii largi reprezintă o tendință care se răspândește rapid atât în rândul femeilor, cât și în rândul bărbaților. Blugii largi creează un efect similar cu bootcut-ul, însă prezintă câteva diferențe subtile care pot lucra în avantajul personal. La femei, blugii largi ascund coapsele mai late, așa că sunt recomandați  persoanelor cu silueta triunghiulară. La bărbați, blugii largi sunt recomandați în special celor cu silueta atletică. Veți găsi blugi bărbați Colin’s într-o varietate de stiluri și culori, potriviți tuturor siluetelor. Blugii largi erau foarte populari în anii 70, așa că vă puteți inspira din moda acelor ani pentru a reinterpreta ținutele într-o manieră mai modernă. Nu veți da greș purtând blugi largi cu pantofi din piele întoarsă, fie că vorbim de cizme, botine sau mocasini. 

În cele din urmă, o altă tendință care vizează atât bărbații, cât și femeile este dată de blugii colorați. Denimul a început să adopte culoarea încă din anii trecuți, mai ales dacă ne gândim la cămăși sau jachete. Iată că în anul 2023 veți fi la modă purtând o pereche de blugi într-o culoare curajoasă. Totuși, nu uitați că atunci când purtați o pereche de pantaloni colorați sau cu imprimeu, atenția se va îndrepta inevitabil asupra corpului inferior, așa că țineți cont de acest detaliu dacă nu doriți să vă evidențiați picioarele. Blugii colorați sunt cel mai recomandați persoanelor cu picioare subțiri și lungi.  

Despre admin 6574 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.