Bianca Drăgușanu îmbracă miresele la Timișoara

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În acest week-end sute de rochii de mireasă vor fi prezentate la ediția de primăvară a târgului de nuntă, Salonul mirilor, de la Centrul Regional de Afaceri.

Târgul va debuta vineri cu prezentarea noii colecții de rochii de mireasă a BIANCĂI DRĂGUȘANU. Fiind un reper din punct de vedere al aspectului fizic, Bianca Drăgușanu a creat în rândul tinerelor un trend și cu siguranță se va impune prin linia de rochii de mireasă creată recent.

Bineînțeles, nu puteau să lipsească designerii care de-a lungul timpului au creat și s-au reinventat. Astfel, ELI LĂSLEAN revine la Timișoara după 25 de ani de la prima sa prezentare de modă în cadrul Camerei de Comerț și Industrie Timiș. Într-un an atât de special ca 2017, în care brandul ELLIS celebrează 25 de ani de modă făcută cu pasiune, veți putea admira cele mai frumoase rochii de ceremonie din colecțiile Ellis Luxury.

Veți putea beneficia de reduceri și oferte promoționale. Cunoscutul brand local VALERIE MARIAGE aduce la târgul primăverii 200 de rochii la prețul unic de 1000lei. De asemenea, programul MĂRITĂ-ȚI ROCHIA! a adunat un număr semnificativ de rochii pregătite pentru a-și găsi o nouă posesoare.

Pentru mirii anului 2017 brandul de talie internațională, FELIX RAMIRO, ne va prezenta propunerile vestimentare ale momentului.

Desigur nu vor lipsi din târg furnizorii cu specific de nuntă: restaurantele, fotografii, cofetăriile, decoratorii, bijuteriile, agențiile de turism care vin cu pachete inedite pentru luna de miere și cu idei pentru cererile în căsătorie. Pentru cei care doresc să își ceară iubita de soție printre nori, la târg vor putea închiria un balon cu aer cald.

Atmosfera va fi întreținută de cunoscutele trupe locale: Stage 5, Alexandra Mitroi, Maria Avramescu, Sms Band, Olivera Petcov și trupa HARA care ne cântă piesa nou nouță, „S-o iubești”.

Așadar, vă așteptăm cu multe surprize din 24 până in 26 martie, la Centrul Regional de Afaceri pentru a vă definitiva pregătirile de nuntă.

Organizator: CCIA Timiș
Partener: Rayna Decor

PROGRAM Salonul Mirilor: Orar: vi 13.00 – 20.00, sa 10.00 – 20.00, du 10.00- 18.00

Program prezentări:

Vineri:
Ora 13.00 deschidere, moment Felix Ramiro
Ora 14.00 Prezentare BIANCA DRĂGUȘANU

Ora 17.00 Concert SMS Band
Ora 18.00 Concert Cover Up Band cu Maria Avramescu

Sâmbătă:
Ora 12.00 Concert Alexandra Mitroi
Ora 13.00 Prezentare ELI LĂSLEAN, 25 de ani de activitate, moment aniversar
Ora 14.00 prezentare Nifty by Josephine
Ora 15.00 prezentare Andreea Caradjov
Ora 16.00 prezentare Baraka by Consuela Gudiu (colecție haute couture)
Ora 17.00 prezentare Valerie Mariage
Ora 18.00 Concert HARA, promovare piesă nouă „S-o iubești”

Duminică:
14.30 Concert Olivera Petcov
15.30 Concert Stage 5
Despre admin 6703 articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.