Beneficiile achiziției unui Mercedes-Benz rulat în leasing operațional

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

De multe ori, menținerea unui nivel optim al cash-flow ului conduce în mod firesc la cumpărarea unor vehicule folosind un sistem de leasing și rate avantajoase.

Atunci când îți dezvolți o afacere, achiziția unor vehicule pentru flota ta este un demers important, iar alegerea unor autoturisme rulate se poate dovedi o soluție profitabilă.

Dacă vrei să achiziționezi un model de automobil Mercedes în condiții excelente, poți apela la Auto Schunn.

Pe site-ul  auto-schunn.rodealer auto cu reprezentante auto noi si rulate in: Arad, Deva, Sibiu, Suceava și Timișoara poți afla detalii despre serviciile financiare oferite clienților.

Modelele oferite de Mercedes România sunt accesibile sub forma vehiculelor rulate, la prețuri foarte avantajoase, pentru cei care optează pentru leasingul operațional.

Beneficiile leasingului operațional de la Auto Schunn:

Noul program de leasing operațional oferit de Auto Schunn aduce numeroase avantaje și beneficii clienților care își doresc să cumpere un autoturism Mercedes Benz și vor un program de finanțare flexibil și confortabil.

Ofertele sunt adaptate cumpărătorilor, iar serviciile de leasing înseamnă pentru clienți acces la o gamă diversificată de modele Mercedes Benz, asistență tehnică și mentenanță pe tot parcursul contractului de leasing.

Acum poți beneficia de programul de leasing cu 0% avans și numeroase avantaje client. leasingul operațional este o soluție financiară care oferă cumpărătorilor posibilitatea de a achiziționa un autoturism performant de ultimă generație fără să-și afecteze prea mult bugetul.

Cumpărarea în leasing este tot mai populară datorită faptului că permite eșalonarea plății noului vehicul în rate lunare. Durata contractului și numărul de kilometri este stabilit de la bun început cu dealerul Auto Schunn, iar contractul este redactat într-un mod clar și transparent la îndemâna oricui.

Oferta de leasing operațional de la Auto Schunn înseamnă o rată lunară pe care ți-o poți permite cu ușurință, risc zero de revânzare deoarece Mercedes Benz România preia riscul.

Contabilitatea procesului de leasing este simplificată iar amortizarea revine în responsabilitatea companiei care oferă leasingul. Un astfel de contract de leasing înseamnă un grad de îndatorare al clientului mult mai lejer plus cheltuieli deductibile în funcție de utilizare până la 100%.

Poate cel mai important avantaj al unui contract de leasing operațional este predictibilitatea financiară și planificarea costurilor. Companiile își pot astfel organiza și planifica coerent cheltuielile, atunci când achiziționează autoturisme pentru flotă folosind leasingul operațional.

Reînnoirea periodică a parcului auto este astăzi o necesitate pentru orice afacere. Pe parcursul contractului de leasing, poți beneficia de diferite servicii incluse cum ar fi cheltuielile legate de înmatriculare, de CASCO, achiziția rovinietei și diferite opționale : service, mentenanță periodică, RCA.

Un astfel de program de leasing operațional Mercedes Benz devine o soluție agreată de tot mai multe companii pentru facilitățile pe care le oferă. La Auto Schunn, poți apela la consilierea unui consultant care te va ajuta să găsești cea mai bună soluție de leasing pentru compania ta.

Leasingul operațional contribuie la succesul afacerii tale datorită flexibilității metodei de plată,  a contractului cu clauze clare discutate chiar de la început și diferitelor facilități suplimentare pentru care poți opta.

În acest mod achiziția unei mașini Mercedes-Benz devine o sarcină mult mai facilă pentru responsabilul de flotă oferind posibilitatea un sistem de plăți comod și ușor de efectuat.

Despre admin 6669 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.