Baza sportivă de 1,5 milioane de euro, un proiect al administrației Boldea

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Nicolae SILADE

După mai bine de 5 (cinci) ani, edilii orașului au reușit să finalizeze un proiect al administrației Boldea, demarat în luna martie a anului 2019. Este vorba despre baza sportivă de la Lugoj (de lângă fosta autogară), construită prin Compania Naţională de Investiţi, cu aproximativ 1,5 milioane de euro.

Baza sportivă de la Lugoj cuprinde un teren de sport de dimensiuni mari pentru fotbal (suprafață sintetică omologată 68 m x 105 m), un teren de sport multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis (suprafață din covor de tartan 20 m x 40 m), o clădire pentru vestiare, spații sanitare, administrative și tehnice, instalații de iluminat nocturn pentru ambele terenuri, 500 de locuri în gradene (20 de locuri pentru persoanele cu dizabilități), spații verzi, parcare, alei pietonale și o cabină poartă.

Deși este vorba despre un proiect care nu le aparține, actualii edili nu s-au putut abține să nu prezinte etapele drumului greu pe care l-au avut de parcurs în cei 5 (cinci) ani, expediind în finalul unei postări pe Facebook  precizarea că „solicitarea cu privire la realizarea acestei investiții a fost făcută de către fosta administrație, în luna martie a anului 2019”.

Baza Tip 1 de la Lugoj face parte din programul de construire a 400 de terenuri pentru fotbalul de bază, lansat în cadrul organizării Turneului Final Euro 2020 în România.

Cu inaugurarea bazei sportive de la Lugoj, numărul total al bazelor finalizate ajunge la 12, altele (peste 80) fiind în diferite stadii de execuție.

 

 

Despre admin 6630 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.