Baschet la nivel de excelență: Cupa Primăverii, ediția a XII-a

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

În 11 iunie 2022 a avut loc, în incinta modernei săli de sport a comunei Boldur, ediția a XII-a a Concursului Regional Cupa Primăverii la baschet, proiect aflat în Calendarul Activităților Școlare și Extrașcolare al ISJ Timiș, pentru anul școlar 2021-2022, poziția 28.

Competiția a reunit echipe din județele Arad, Mehedinți, Hunedoara și Timiș. Și la această ediție, micii sportivi au oferit un spectacol de măiestrie baschetbalistică pentru numerosul public pasionat de sport, etalându-și calitățile sportive pe terenul de baschet. După meciuri frumoase, din care fair-play-ul nu a lipsit, clasamentul a arătat astfel:

Locul I: ACS Heart Drobeta Tr. Severin
Locul al II-lea: ACS Probaschet Lugoj
Locul al III-lea: ACS Best Baschet Arad
Locul al IV-lea: ACS Crossover Deva

Școala Gimnazială Nr. 2 Lugoj și coordonatoarea acestui proiect, prof. Elena Bratu mulțumește, în primul rând, Primăriei Comunei Boldur și primarului dl. Stoi C-tin Cristian pentru ospitalitate și asigurarea condițiilor optime necesare reușitei acestei competiții.

Mulțumirile se îndreaptă și către partenerii proiectului, sponsorii Mondial Villeroy & Boch Group, SC Kuhntop SRL, SC Nicomi Lugoj și SC Ana Lugojana, care au asigurat premierea câștigătorilor cu medalii, cupe, tricouri personalizate cu însemnele competiției, diplome și premii speciale oferite celui mai tehnic jucător / marcator / fair play / MVP și părinților, susținătorii micilor sportivi.

În pauzele dintre meciuri, competiția sportivă a avut, ca invitat special, trupa de dans „Venus”, de la Clubul Copiilor Lugoj, condus de d-na prof. Delia Murariu, care a încântat publicul cu ritmul și veselia micilor dansatoare.

„Baschetul este unul dintre cele mai îndrăgite și practicate sporturi din lume care, pe lângă efectele pozitive pe care le are în planul sănătății, îi va oferi copilului posibilitatea să-și dezvolte numeroase abilități esențiale pentru dezvoltarea sa armonioasă, inclusiv din punct de vedere emoțional, social și cognitiv”,

ne-a declarat Elena Bratu, președinta ACS Probaschet Lugoj, singura asociație din orașul de pe malul Timișului care pregătește micii sportivi pentru a deveni mari baschetbaliști.

Tilore KORTNER

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.