Bârfele de la Ceasul Electric [1219]

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Parcarea, BMW-ul și bunul simț. Acum câteva zile, o șoferiță din Coșteiu s-a ales cu o amendă de 2.000 de lei după ce și-a parcat BMW-ul X6, în apropierea Primăriei Lugoj, pe două locuri destinate persoanelor cu dizabilități. Știm cât de mare e BMW-ul X6, dar nu știm cât de mare e doamna care îl conduce și de ce nu i-a ajuns un loc de parcare, și de ce a avut nevoie de două, și acelea pentru persoanele cu dizabilități, când la doar câțiva metri distanță erau disponibile mai multe locuri libere. Probabil că atunci când ai un BMW X6 locurile de parcare ți se par mai mici și simți că ai nevoie de două.

Foto: LugojInfo.ro

Și tot despre BMW, parcare și bun simț. Tot zilele trecute, și tot un BMW, dar nu X6, ci X5 (dar mai contează?), a parcat taman în mijlocul parcării supermarketului Carrefour, de pe Bălcescu, dând peste cap toată circulația din zonă. Dar, pentru că BMW-ul avea număr de Elveția, ne-am gândit că pe acolo așa se parchează. Și dacă ăia sunt civilizați și tac, hai să tăcem și noi. De ce să mai bârfim? Dar să nu credeți că doar ăia cu BMW-uri parchează în dorul lelii, mulți alții parchează în diagonală, perpendicular sau invers, că cică marcajele locurilor de parcare nu se văd. Dar nici bunul lor simț nu se vede.

Băncile, coasa și bălăriile. A venit primăvara. A dat colțul ierbii. A venit însă și vara. Și a crescut iarba prin cartiere. Oamenii se bucură de verdeață, dar parcă atunci când e prea multă, când te inundă, când e mai mare decât banca pe care stai (vezi imaginea de mai jos), atunci parcă te apucă frica gândindu-te ce balauri poate ascunde în verdeața ei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.