Balul Bobocilor la Colegiul Naţional „Iulia Hasdeu”

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Vineri, 20 octombrie 2017, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Lugoj, a avut loc Balul Bobocilor organizat de Colegiul Naţional ”Iulia Hasdeu”.

Evenimentul a avut că temă fantastica lume a eroilor Marvel şi a purtat numele de ”Next heroes of Hasdeu”. Au participat 11 perechi de boboci, fiecare încercând să demonstreze prin numerele inedite prezentate pe scenă că merită titlul de Miss sau Mister Boboc.

Săptămânile în care bobocii şi organizatorii au muncit intens au dat roade, iar atât cei de pe scenă, cât şi cei din public au avut parte de momente plăcute şi multă voie bună.

Juriul, format deopotrivă din sponsori ai evenimentului, profesori şi elevi ai colegiului, a deliberat situându-i pe locul al III-lea pe Lorena Simon şi Roland Constantin, pe locul II pe Roxana Lăzărescu şi David Birăescu, mult râvnitul titlu de Miss şi Mister Boboc fiind adjudecat de Bianca Bişte şi Fabian Nicola. Miss Originalitate a fost aleasă Alexandra Pal, iar titlul de Mister Originalitate i-a revenit lui Marian Armando. Premiul de popularitate a fost obţinut de Andreea Sabo şi Vlad Ardelean.

În cadrul evenimentului organizat de elevii Colegiului Naţional ”Iulia Hasdeu” a avut loc şi o tombolă cu premii în valoare de peste 2.000 de lei, marele premiu fiind un voucher la şcoala de şoferi Auto Senah din Lugoj.

Balul Bobocilor s-a încheiat cu un concert susţinut de El Nino, un artist foarte popular în România, care a reuşit să ridice sala în picioare şi să creeze o atmosferă incendiară.

Adelina TOMESCU

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.