Aura Twarowska, premiată de către Austrian Imperial Arts

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Mezzosoprana Aura Twarowska a fost omagiată, la Viena, de către Austrian Imperial Arts, prin acordarea unui prestigios premiu „Grand Award, Lifetime Achievement in Opera”.

Această distincție onorează în mod special contribuția sa deosebită și realizările remarcabile pe parcursul carierei sale muzicale. Cu o impresionantă experiență de zece stagiuni, în care a susținut nici mai mult, nici mai puțin de 400 de spectacole ca solistă la Opera de Stat din Viena, Aura Twarowska și-a câștigat un loc aparte în lumea muzicii de operă.

„Premiul pentru realizări deosebite în muzica de operă mi-a adus o bucurie imensă și mă simt profund onorată să fiu recunoscută pentru munca mea. Acest premiu e o dovadă că pasiunea și dedicarea depuse în fiecare notă muzicală au meritat cu prisosință. Îi dedic acest premiu orașului meu natal, Lugojul, care mi-a fost sursă de inspirație și susținere pe parcursul întregii mele cariere artistice”, a mărturisit cu emoție Aura Twarowska.

În prezent, Aura e implicată într-un program special organizat în colaborare cu Academia de Arte Lugoj Clasic, în care va împărtăși din vasta ei experiență cu tinerii talentați care aspiră să urmeze o carieră în domeniul muzicii de operă.

Alina Dana OLAR

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.