“Astăzi Tu Dăruieşti!”, ediţia de Crăciun a celui mai îndrăgit eveniment caritabil al Lugojului

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Voluntarii Clubului Rotaract Lugoj invită lugojenii să li se alăture pentru cel mai de succes şi îndrăgit proiect caritabil din oraş. Cu ocazia sărbătorilor de Crăciun şi Paşti, în ultimii ani, mii de lugojeni au donat alimente, bani şi alte bunuri pentru semenii lor, care s-au putut bucura astfel de pachete de sărbători consistente. Astfel, voluntarii de la Rotaract şi Interact, ajutaţi de lugojeni, au reuşit să aducă un strop de bucurie în casele copiilor la care Moş Crăciun nu ajunge de obicei.

Cu ocazia acestor sărbători, colectarea de alimente se va realiza la supermarketul Carrefour, de pe strada Nicolae Bălcescu. Căruciorul în care lugojenii vor putea să îşi doneze o parte din alimente îi va aştepta pe aceştia la ieşirea din magazin, vineri, 16 decembrie, şi sâmbătă, 17 decembrie, între orele 10 şi 20. Voluntarii Rotaract şi Interact vor mulţumi fiecărui lugojean care va decide să îşi împartă bucuria de Crăciun cu cei nevoiaşi.

„Acest proiect merge deja de la sine. Lugojenii întreabă de el în fiecare an, nu este doar un proiect, este o obişnuinţă, una foarte frumoasă. Oamenii s-au obişnuit să dăruiască şi celor mai puţin norocoşi, iar asta nu poate decât să te bucure. Invităm toţi lugojenii să ni se alăture şi în acest an şi să lase în coşul Rotaract o parte, cât de mică, a cumpărăturilor lor. Nici nu vă imaginaţi cât de mult contează un kilogram de făină, un litru de lapte sau o ciocolată, dacă nu îţi permiţi să le cumperi copilului tău de sărbători”, a declarat Gaşpar Paul, preşedintele 2016-2017 al Rotaract Lugoj.

La ediţia de Paşti din acest an, Clubul Rotaract a reuşit să adune, după două zile de colectări de alimente, 307 pachete a câte 10 kilograme fiecare, însumând peste 3 tone de alimente donate de locuitorii oraşului.

“Astăzi Tu Dăruieşti!” este un proiect al Clubului Rotaract, alături de Rotary şi Interact.

AL PRESS

Despre admin 6589 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.