Asociația „Smile” își deschide filială în Timiș și caută supereroi care să contri-buie la dezvoltarea comunității timișene

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Ai cel puțin 14 ani și vrei să te implici în comunitate? Asociația „Smile” (More than a Smile) ajunge și în județul Timiș. Aplică și devino voluntar! Poți ajuta copiii nevoiași din Timiș.

Asociația “Mor than a Smile”  ajunge și în județul Timiș! Ne dorim să ajungem la copiii din Timiș care au nevoie de ajutor iar asta putem doar prin ajutorul tău! Implică-te ca și voluntar  iar astfel tu vei fi eroul tinerilor care au nevoie de ajutor!

Asociația Smile își doreștesă ajungă la copiii din Timiș, care au nevoie de ajutor.

„Ne dorim să ajungem la copiii din Timiș care au nevoie de ajutor, iar asta putem doar prin ajutorul tău. Implică-te ca voluntar și vei fi eroul tinerilor care au nevoie de ajutor!”, spun reprezentanții asociației.

Te poți implica și tu, devenind voluntar. Poți avea parte de experiențe frumoase, îți poți cunoaște mai bine comunitatea din care faci parte și te poți dezvolta.

„Voluntariatul este modul prin care te poți dezvolta și ți se vor deschide noi oportunități, de aceea te așteptăm în echipa Smile. Poți aduce o schimbare în comunitatea din care faci parte”, mai spun aceștia.

Dacă îți dorești să te implici, te poți înscrie până pe 8 mai. Pentru mai multe detalii, puteți suna la 0721.388.694 (Francesca Feraru) sau 0738.758.138 (Natanael Iriciuc).

Povestea asociației a început în urmă cu cinci ani. În acest timp echipa a crescut, ajungând la peste 450 de voluntari și a oferit noi oportunități de implicare socială.

Zeci de copii din orfelinate au văzut soarele din spatele norilor prin intermediul Asociației „Smile”. Voluntarii au organizat peste 250 de proiecte prin care au contribuit la consolidarea comunității locale, la integrarea majorității în societate și la obiectivele de dezvoltare durabilă.

Despre admin 6540 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.