Asociația de proprietari Nr. 1, din Micro 1, Lugoj, versus FAPL

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Am primit la redacție, din partea unui membru al Asociației de proprietari Nr. 1, Micro 1, Lugoj,  un fel de scrisoare deschisă către Federaţia Asociaţiilor de Proprietari din Lugoj (F.A.P.L) . O publicăm în cele ce urmează:

„Bună ziua, domnilor de la F.A.P.L. Eu sunt Alivej Spirache, pensionar, Asociația de proprietari Nr. 1, Micro 1, Lugoj. De la bun început, doresc să precizez că nu vreau să intru în polemică și nici în contradictoriu cu d-voastră, dar dacă îmi dați ocazia, vă reamintesc că până în data de 01.04.2020 ați încasat lunar suma de 109,8 lei, cotizație de la Asociația de proprietari Nr. 1, Micro 1, Lugoj. Pentru ce? 549 de apartamente x 0,20 lei = 109,8 lei. Eu cunosc foarte bine cum se fac alegerile la F.A.P.L., deoarece am participat acum 10 ani la o adunare de alegeri, aici, la d-voastră.

Eu nu am spus că președintele F.A.P.L. este numit de primar, ci am specificat că primăria ar trebui să aibă un angajat care să colaboreze cu asociațiile de proprietari. Punct. Pentru retragerea din afiliere cu F.A.P.L., nu este nevoie să se convoace Adunarea Generală, deoarece Comitetul Executiv al Asociației de Proprietari este împuternicit să ia hotărâri de către Adunarea Generală. Comitetul Executiv a constatat că nu se mai justifică afilierea și cotizația și a hotărât în consecință.

Asociația de proprietari Nr. 1, Micro 1, Lugoj a studiat totdeauna Legile Locuinței nr. 114, nr. 230 și acum nr. 196 republicată, și mai ales acum când este publicată și pe internet. E adevărat că doamna administrator Căluțoiu Maria a participat la ședința de mărire a cotizației la 0,50 bani, dar nu spuneți că dânsa s-a opus acestei măriri a cotizației și a spus că nu este de acord să se treacă pe listele de plată ale proprietarilor referitor la întocmirea declarațiilor fiscale. În Asociația de proprietari Nr. 1, Micro 1, Lugoj, acestea se întocmesc de către administrator.

În încheiere, domnilor de F.A.P.L., precizez că nu ați făcut și nici nu aveți ce să faceți pentru Asociația de proprietari Nr. 1, Micro 1, Lugoj, ca să justificați cotizația. Mulțumesc Ziarului Actualitatea pentru publicarea acestor rânduri”.

 Spirache ALIVEJ

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.