Arta Modei la Kasta Morrely Fashion Week 2016 Toamnă/Iarnă

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În perioada 10-12 noiembrie, la Centrul de Evenimente AGORA Iaşi, s-a desfășurat ediţia toamnă/iarnă a Festivalului Internaţional Kasta Morrely Fashion Week 2016. După cum este binecunoscut de toți profesioniștii domeniului industriilor creative, Festivalul Kasta Morrely Fashion Week a aniversat 10 ani de la legalizarea ocupaţiei de Manechin mulţumită proiectului de cercetare ieşean Kasta Morrely.

În această toamnă pe podiumul festivalului Kasta Morrely Fashion Week şi-au lansat noile colecţii designeri de renume din Azerbaijan, Bulgaria, Grecia, Liban, Moldova, Muntenegru, Olanda, Portugalia şi România.

De la Iași Casa de Modă NANETTE a deschis a doua seară Kasta Morrely Fashion Week cu ultima sa colecţie de rochii de mireasă şi de seară. De 24 de ani creaţiile designerului Alina Dincă Puşcaşu sunt prezentate la expoziţiile şi show-urile de modă din România cât şi în capitale ale modei precum Paris, Milano, Dusheldorf, transmițând astfel o parte din creativitatea poporului român peste hotare.

Brandul ieşean EDITH VAL COUTURE a continuat seara cu lansarea colecţiei 2017 „Secret Garden” inspirată din formele şi culorile florilor. Rochiile deosebit de elegante s-au impus în scurt timp pe piaţa modei prin calitatea materialelor, a finisajelor şi designul unic adaptat la personalitatea fiecărei femei.

În premieră pe un podium profesionist al modei, Compania MARELBO și-a prezentat colecţia de sezon. Marelbo s-a înfiinţat în anul 1994, dar producţia de pantofi a început încă din anul 1984. Cu 47 de magazine în toate oraşele mari din România, compania deţine peste 620 de angajaţi. Toată încălţămintea produsă este din piele naturală şi este comercializată la preţuri de producător.

A doua seară a festivalului a continuat cu prezentarea unei colecţii plină de personalitate și culoare, intitulată „Sent of a woman” a designerului MEGI PETKOVA din Bulgaria. Scopul acestui designer este ca fiecare femeie care îi alege creaţiile să poarte nu doar o  rochie ci şi un zâmbet, cu stil şi eleganţă.

Brandul cultural KASTA  MORRELY KIDS a prezentat un moment artistic de Teatru de Modă „Universul Copilăriei”. Teatru de Modă este un nou concept artistic de învățare non-formală, marcă înregistrată  Kasta  Morrely.

Atelierul de creaţie vestimentară VELVET QUEEN din Botoşani a ales Kasta Morrely Fashion Week pentru lansarea primei sale colecţii fashion. Ţinutele elegante Velvet Queen sunt lucrate cu o atenţie deosebită la detalii, iar materialele sunt de o calitate foarte bună, variate, de la furnizori locali şi străini.

PROMESSE BY SANDA, din Rep. Moldova a prezentat ultima colecţie ready to wear. Cu accente office, elegante, colecţia este potrivită pentru orice doamnă sau domnişoară stilată care doreşte să se impună prin eleganţă la birou, în activităţile business sau în momentele importante din viața sa.

Încheierea celei de-a doua seri a Festivalului Kasta Morrely Fashion Week a fost realizată de celebrii designeri din Grecia, CHRIS AND TONIA. Brandul şi-a prezentat colecțiile în ultimii ani și la Săptamâna Modei din Atena, în acest sezon alegând pentru lansarea noii colecţii podiumul internaţional Kasta Morrely Fashion Week.

Scopul Festivalului Kasta Morrely Fashion Week este reînvierea tradiţiei de mondenitate high-class care a făcut din Iaşi prima capitala culturală a României, promovarea rolului important în dezvoltarea comunităţii pe care îl au industriile creative, cetăţenia activă şi voluntariatul.

Organizator: Asociaţia culturală Kasta Morrely
Co-Organizator: Primăria Municipiului Iaşi
Fotograf oficial: Marooni
Partener Principal: BETTY ICE
Parteneri: Stra-Rom, Kolos Group, Giorgio Graesan by Decor Line
Hairstyle cu produsele: Z.One Concept, Make-up: Victoria Terenti Beauty School

www.kastamorrelyfashionweek.com

AL PRESS

Despre admin 6630 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.