Alina Gorghiu vine la Lugoj pentru lansarea candidaților PNL Timiș la alegerile parlamentare

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Partidul Național Liberal a decis să-și deschidă porțile
pentru primirea de oameni noi care nu au mai făcut politică,
asumându-și o reformă nemaîntâlnită într-un partid mare din România.
(Pavel Popescu, candidat PNL la Camera Deputaților)

Sâmbătă, 26 noiembrie 2016, începând cu ora 15, la Teatrul Municipal „Traian Grozăvescu”, din Lugoj, va avea loc lansarea candidaților PNL Timiș la alegerile parlamentare. Vor participa și lideri ai PNL din județele Arad, Caraș-Severin și Hunedoara.

Liberalii lugojeni au anunțat că va fi prezentă la eveniment și președinta partidului, Alina Gorghiu, care candidează pe locul întâi pe lista pentru Senat.

“Printre candidații PNL sunt și foarte mulți tineri, care au obținut rezultate remarcabile în domeniile lor de activitate și care abia de câteva zile au intrat în politică, cum e cazul lui Pavel Popescu, care a înțeles că dezvoltarea personală e în strânsă legătură cu dezvoltarea comunității din care face parte. Iar pentru ca electoratul din această zonă să-i cunoască și să vadă cum vrem și cum putem schimba România de astăzi în România pe care și-o dorește fiecare, am ținut ca lansarea candidaților PNL Timiș să aibă loc și la Lugoj”, a declarat Claudiu Buciu, președintele PNL Lugoj și candidatul de pe poziția a doua a listei pentru Senat.

AL PRESS

Despre admin 6540 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.