Acuzații grave la adresa angajaților Spitalului Municipal Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Rodica Iakab, o lugojeancă internată la spitalul din Lugoj, aduce acuzații grave personalului medical. După cum informează Lugojeanul.ro, Femeia, internată cu COVID, spune că pacienții sunt neglijați și că asistentele și medicii nu-și fac treaba.

„Simplu, la cât de ușor se poate muri la spitalul covid din Lugoj. Nu interesează pe nimeni ce stare ai, ce faci. Treburile decurg în felul următor. Dimineața vine o asistentă, ca popa cu busuiocul, și mai vine seara celălalt schimb. Poți să mori de o sută de ori, nu interesează pe nimeni dacă le chemi, că nu…

Mai sunt și absolvente, îți răspund de sus, să pricepi că nici nu te bagă în seamă. Spui că saturația de oxigen e mică. Îți aruncă un aparat care nu merge. Tupeul este maxim. Sunați unde vreți, nu avem ce face! Adevărul este că nu vor să facă nimic. Comoditatea este mare. Cu această ocazie mă adresez celor îndrituiți să facă ordine”,

spune femeia, care a fost chiar angajată a spitalului lugojean, la laboratorul de analize.

În cel de-al doilea mesaj, postat pe Facebook, Rodica Iakab cere directorului unității medicale să ia măsuri.

„Domnule director și doamnă directoare, vă adresez public aceste rânduri. Toată lumea care mă cunoaște știe că eu nu mint niciodată. Nu mai faceți presiuni pe Robert că eu postez lucruri, sunt adevărate, mai nou i-au spus că mi-am smuls oxigenul și că umblu noaptea pe coridor. De ce se proliferează asemenea minciuni? Asta este apărarea lor că nu își fac treaba. Care aparat de oxigen, domnilor, că din 3 nu merge unul.

Am martori că nu este adevărat. Când ies de aici, mă opresc direct la Procuratură, mi se pare de necrezut să poți să te aperi că nu îți faci treaba cu minciuni despre pacient. Am strâns destule dovezi ca să demonstrez că tot ce spun e adevărat. Toată noaptea, deși mi-a fost rău, nu a deschis nimeni ușa să vadă ce fac, probabil sperau să mor, să nu le incomodez.

Dacă vreți adevărul, haideți aici, la fata locului, să vedem cine are dreptate: eu sau aceste caricaturi care cică au o meserie nobilă. Asta nu este pentru oricine. Vii aici doar că ai salariu mai mare și să nu faci nimic? Veniți aici, domnilor din conducere, sa vedeți adevărul, altfel nu aveți de unde ști. Doar vi se transmite ce vor ele. Dar chiar la asemenea minciuni ca să se apere nu mă așteptam.

Deci acum o să aud că sunt nebună, isterică, orice, numai bolnavă de Covid nu. Este posibil? Uite că la Lugoj este. Și se moare cu zile nu pentru că nu este ceea ce trebuie, sunt de toate, medicamente, curățenie, dar nimeni nu este interesat de pacient. Pacientul este văzut o dată la 12 ore. În rest, pauză, dar pauză mare.

Îmi răspunde și mie cineva ce face în acest timp personalul? Oricum, sunt foarte revoltată de ce se întâmplă și dacă nu spuneau și minciuni mai era cum era, dar acum nu o să las lucrurile așa, fiți siguri. Păi e la noaptea minții, când tu umbli după aer, că te sufoci, să-ți smulgi masca de oxigen. Dar astea chiar mă cred tâmpită? Alo, conducerea, nu plecați urechile la minciuni! Poftiți și discutați cu pacienții, așa aflați adevărul”,

este cel de-al doilea mesaj al femeii.

Contactat de Lugojeanul.ro, Lucian Cocoș, directorul spitalului din Lugoj, nu a vrut să comenteze postările femeii. A declarat doar că pacienta este în stare bună și că există un protocol clar, pe baza căruia se lucrează în aceste secții Covid.

 

Despre admin 6540 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

1 comentariu

  1. Tatal meu a sunat ca vine acasa,a refuzat tratamentele, nu i s-a permis sa isi ia medicamentele…a fost ucis de monstrii spitalului din Lugoj! Doua zile fara oxigen, fara apa si mancare, a cerut sa vina acasa, nu i s-au dat medicamentele de inima si v-ati batut joc de el! A murit ca un martir infruntand un sistem demonic, corupt si inconpetent! Rusine sa va fie!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.