Activități inedite dedicate Zilei Copilului la Școala Gimnazială Balinț

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Ziua Internaţională a Copiilor, 1 Iunie, oferă an de an un prilej de mare bucurie,o „întâlnire” fericită a celor mari cu cei mici, nu doar prin intermediul unor atenţii şi cadouri, ci şi prin participarea împreună la acţiuni şi evenimente inedite, atractive pentru copii şi aducătoare de amintiri şi nostalgii pentru cei mari, care mai păstrează încă un crâmpei din sufletul lor de copil.

Ziua copilului este un prilej de a sărbători copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a inspira comunitatea şi familia noastră, de a aprecia şi iubi.

Prin propunerile noastre, ale cadrelor didactice, în cadrul proiectului educational „Copilărie, vis și bucurie”, copiii ne-au fost ghizi printr-o lume a jucăriilor realizate de ei și pentru ei, ne-au plimbat într-o lume de poveşti, costumaţi în personaje pline de farmec şi ne-au îmbogăţit sufleteşte prin melodii şi ritmuri vesele, pline de dragoste. Zâmbetul ,joaca și veselia au fost la loc de cinste astăzi la  Școala Gimnazială Balinț, când  copii, părinți, bunici, personal nedidactic și cadre didactice au format o echipă pentru a sărbători în avans Ziua Internațională a Copilului. Elevii au desenat pe asfalt, s-au pictat pe față, au realizat jucării, au făcut invenții, au recitat, cântat și dansat împreună. La mulți ani tuturor copiilor!”, a transmis prof. Mihaela Kristof, directoarea școlii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.