A violat două femei înainte de a-și schimba sexul și a ajuns la o închisoare pentru femei

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

O femeie trans, care a violat două femei înainte de a-și schimba sexul, nu va ispăși până la urmă pedeapsa într-o închisoare pentru femei.

Prima femeie trans din Scoția, Isla Bryson, a fost condamnată pentru că a violat două femei, pe când era bărbat, cu numele Adam Graham, și a fost transferată la o închisoare pentru femei, ceea ce a declanşat un scandal politic în Scoţia. Bryson a decis să facă tranziţia de la bărbat la femeie chiar în timpul procesului. Bryson a fost găsită vinovată de viol, după un proces de șase zile la Curtea Supremă din Glasgow. Juriul a stabilit că Bryson a violat două femei, una în Clydebank în 2016 și alta în Glasgow, în 2019. Procurorii au descris-o pe Bryson ca fiind un prădător de femei vulnerabile. Locul în care ar trebui executată pedeapsa a devenit subiectul unor dezbateri aprinse în Scoţia. Au fost ridicate întrebări cu privire la siguranța femeilor din închisoare dacă Bryson va rămâne acolo.

Fosta soţie a lui Bryson, Shonna Graham, în vârstă de 31 de ani, a declarat recent în presa din UK că „îi susţine pe adevăraţii transsexuali”, dar că tranziția fostului ei partener este o „minciună pentru a obţine atenție” și că Bryson încearcă de fapt să păcălească autoritățile. În timpul procesului pentru viol, Bryson a susținut că știa că este transgender de la vârsta de patru ani, dar că a luat decizia de a face tranziția de abia la 29 de ani și că în prezent ia hormoni și a solicitat o intervenție chirurgicală pentru a finaliza schimbarea sexului. Bryson a spus că în 2016 când au avut loc violurile „avea probleme emoționale în a-şi defini sexualitatea.”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.