A pariat pe o idee şi a dat lovitura. Corina face acum milioane de dolari

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

O româncă din Australia a reuşit performanţa să facă milioane dintr-o afacere pentru care s-a inspirat chiar de pe plaiurile mioritice. Corina, care locuiește acum în Newcastle, Noul Wales de Sud, a pariat pe o idee de îngrijire a pielii pentru mame și bebeluși. Iar acum marca ei „senzațională” face milioane.

Pe vremea când era copil, Corina îşi petrecea verile la ţară, în România, şi se minuna mereu de modul în care mama și bunica ei puteau rezolva orice afecțiune sau problemă de sănătate cu produse naturale.

Corina, acum în vârstă de 39 de ani, își amintește cum bunica ei alegea plante precum mușețelul și gălbenelele și mai târziu le explica ce beneficii au pentru sănătate.

Însă abia când Corina a rămas însărcinată cu primul ei copil, Willow, i-a venit ideea de milioane, cu o afacere folosind experiența ei în plante medicinale.

În timp ce se uita la produsele de îngrijire organică pe care le putea folosi pentru  fetița ei, Corina a fost șocată să constate că multe conțineau substanțe chimice. Așa că a decis să-și dezvolte propria gamă de îngrijire a pielii pentru mame și bebeluși, făcută cu ingrediente naturale.

„Trăiam în New York atunci, dar ne-am mutat înapoi în Australia, așa că am decis să-i spunem Willow By The Sea, după Willow”, spune românca.

Luke și Corina și-au pariat toate economiile strânse, 100.000 de dolari, pe care le economisiseră pentru un depozit pentru prima casă pe această gamă.

Unele dintre primele produse au inclus uleiul pentru pentru femeile însărcinate (37 dolari) și ceaiul Calm Bath Baby Tea (34 de dolari), care a fost inspirat de băile de mușețel pentru Willow.

„Ceaiul Baby Bath Tea a fost un succes imediat când l-am lansat în Newcastle pe piețele locale, pentru că era un concept atât de nou pe care nimeni nu l-a făcut în 2018”, explică Corina.

Nu a trecut mult până când întreaga gamă s-a epuizat. Willow By The Sea are acum un magazin online imens și este stocat în peste 300 de magazine cu amănuntul din Australia.

Brandul este pe cale de a câștiga peste 3,5 milioane de dolari doar în acest an.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.