A născut 44 de copii până la 39 de ani. Cea mai mare familie din lume

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O femeie din Uganda a născut 44 de copii până la 39 de ani. La 13 ani, Miriam Nabatanzi a  fost vândută de către părinţi unui bărbat de 40 de ani.

La 14 ani, a născut prima oară, o pereche de gemeni. După un an, a născut tripleţi, iar peste câţiva ani cvadrupleţi. Soţul ei mai avea copii din alte relaţii.

„Soţul meu era un bărbat violent, mă bătea chiar dacă îi sugeram o idee care nu îi plăcea”, povestea femeia. Când a ajuns la 23 de copii, Miriam s-a hotărât să nu mai rămână însărcinată şi i-a rugat pe medici să o opereze pentru a nu mai putea face copii.

Însă doctorii i-au spus că procedura i-ar pune în pericol viaţa. Aşa a ajuns să nască 44 de copii. Acum are şase perechi de gemeni, patru serii de tripleţi, 3 serii de cvadrupleţi şi alţi doi copii.

În ciuda greutăţilor, Miriam susţine că nu regretă nimic şi că copiii săi sunt o binecuvântare. Se pare că singurul lucru de care nu este mulţumită e că micuţii cresc fără tată, deoarece soţul ei obişnuia să dispară cu lunile, apoi cu anii, de acasă. Apoi, i-a părăsit definitiv.

Cu toate acestea, ea face tot posibilul pentru ca familia sa să aibă de mâncare, deoarece se consumă zilnic 10 kilograme de făină de porumb, 7 kilograme de fasole şi 4 kilograme de zahăr.

„Voi continua să lupt pentru ca toţii copiii mei să aibă ce mânca. Nu îi voi abandona niciodată, chiar dacă ne chinuim să supravieţuim. Copiii sunt un dar de la Dumnezeu, pe care trebuie să-l preţuiesc. Aşa că încerc din răsputeri să am grijă de ei”, spune Miriam.

Ea vrea ca toţi copiii săi să aibă parte de educaţie, deoarece au ambiţii foarte mari, să devină profesori, avocaţi sau chiar doctori.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.