A găsit un portmoneu cu 2200 de euro. Vezi ce a făcut cu el!

Share Button

Un bărbat de 39 de ani a predat polițiștilor Secției 5 Rurale Belinț un portmoneu, în care se aflau documente personale și 2200 de euro, pe care l-a găsit într-o parcare situată pe D.N. 6. Ulterior, polițiștii au identificat păgubitul și i-au predat acestuia portmoneul.

Luni, 20 februarie a.c., în jurul orei 10.50, un bărbat în vârstă de 39 de ani, în timp ce se afla într-o parcare situată pe D.N. 6, a găsit un portmoneu, în care se aflau documente personale și 2200 de euro.

Bărbatul nu s-a gândit nicio clipă să păstreze portmoneul şi l-a predat poliţiştilor din cadrul Secției 5 Rurale Belinț.

Astfel, în urma verificărilor efectuate de polițiști, a fost identificat păgubitul și i-au fost restituite bunurile pierdute.

Polițiștii informează că fapta de a nu preda in termen de 10 zile un bun găsit autorităţilor sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al său reprezintă infracţiunea de însuşire a bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor şi se pedepseşte cu închisoare de la o luna la 3 luni sau cu amendă. (A. P.)

862

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.