A găsit bijuterii de aur și 100.000 de euro într-un sac de gunoi. Poliția i-a spus că poate păstra comoara

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un pensionar din Germania a găsit o comoară în valoare de 120.000 de euro. Cum polițiștii nu au putut afla cine e proprietarul, bătrânul poate păstra banii și bijuteriile, conform legii.

Pensionarul a găsit bijuterii și bani în valoare de 120.000 de euro, lângă Hanau, în noiembrie anul trecut. Timp de șase luni, poliția l-a căutat pe proprietar, dar fără rezultat. Acum, polițiștii i-au comunicat celui care a găsit comoara că o poate păstra.

Din dorința de a-i proteja însă identitatea, poliția nu a dat informații despre reședința norocosului. Pensionarul a găsit comoara în timp ce tundea gardul viu din jurul locuinței sale. 90 de bijuterii de aur – inele, coliere – și 100.000 de euro în numerar se aflau într-un sac de gunoi vechi și murdar.

Cel mai probabil, comoara se afla acolo de mult timp, potrivit Frankfurter Rungschau.Bărbatul a anunțat imediat polițiștii, care l-au căutat pe proprietar în toată țara.

Inițial, anchetatorii au crezut că este vorba despre o infracțiune, dar această pistă nu a fost confirmată.

Legea prevede că o persoană devine proprietar al lucrului găsit, dacă în șase luni de la raportarea către poliție proprietarul nu este găsit.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.